Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Вересень » 16 » Вибираємо здоровий спосіб життя
00:52
Вибираємо здоровий спосіб життя

ВЕЛОПРОБІГ  НА ЧЕСТЬ СТОРІЧЧЯ  ВАТ «ГАЛИЧФАРМ»




«Галичфарм - 100» - масштабний велопробіг, присвячений 100-річному ювілею підприємства «Галичфарм». Велопробіг об'єднав понад пів сотні учасників, - представників двох виробничих майданчиків фармацевтів  Корпорації «Артеріум»: ВАТ «Київмедпрепарат» і ВАТ «Галичфарм». Подолати разом з ними маршрут Київ-Львів було запрошено всіх охочих, для кого рух і прагнення до підкорення нових цілей є необхідною умовою повноцінного життя.

 Старт дано у Києві 15 вересня, а фініш буде у Львові через три дні. Проводять його за принципом естафети, де учасники розділені на 2 групи, кожна з яких проїздитиме по черзі свій етап.

У перший день велосипедистам треба буде подолати 227 км автотраси за маршрутом Київ - Гуровщина – Кмитів – Садіння - Новоград – Волинський. 

За другий день велопробігу гонщики «намотають на колеса» 212 км, проїхавши маршрутом: Новоград-Волинський - Жеребилівка– Дубно– Почаїв. Якщо в учасників акції вистарчить сил, то їм запропонують екскурсію у Почаївську Лавру.

Третій, останній день, проляже маршрутом: Почаїв – Радивилів – Дубляни – Львів. Його довжина всього 142 км. Середня швидкість руху на велосипеді під час велопробігу – 25 км/год.

Впродовж всього шляху велоколонну будуть супроводжують автобуси, машини швидкої допомоги, ДАІ і техпідтримки. Сніданки, обіди і вечері для учасників велопробігу розроблено з урахуванням особливих потреб організму при фізичних навантаженнях.

Щоб журналісти менше задавали на прес-конференціях питань, кожен велогонщик  залишив у  у реєстраційній  книзі не лише власні фото, але і короткі відомості про себе.



Катерина Тимунь

Вік: 23

Місце проживання: Київ

Тип велосипеда: гірський

Улюблені місця катання: сеільські стежини Миколаївської, Одеської і Вінницької обл., а також маршрути велосубот в рамках підготовки до велопробігу Київ-Львів

Катаюся: з друзями

Мої захоплення: фортепіано, читання книг, командні види спорту, вишивання

Моя мрія: сім'я, як у моїх батьків

Для мене велопробіг «Галичфарм-100»:  даний велопробіг - це насамперед втілення командного духу, взаємопідтримки і прагнення рухатися в одному напрямку, чого нам в повсякденному житті і роботі інколи не вистачає. А ще, це - можливість перевірити свої сили, витривалість і поспілкуватися з цікавими людьми в неформальній обстановці.


      Дарія Кокотко

Вік: 26 років

Місце проживання: Львів

Тип велосипеда: гірський

Улюблені місця катання: Львів + околиці

Катаюся: сама, з колегами

Мої захоплення:  народні танці, подорожі

Моя мрія: щоб мої можливості могли забезпечувати мої бажання J

Для мене велопробіг «Галічфарм-100»: = цікава пригода + випробування своїх сил + позитивне проведення годин з колегами + знайомство з новими друзями


Олександр Якубовський

Вік: 46

Місце проживання: Львів

Тип велосипеда: гірський

Улюблені місця катання: місця з рівним покриттям

Катаюся: з колегами

Досягнення: брав участь тільки в одній велогонці, довжиною - 50 км, на спортивному велосипеді у 1983 році

Мої захоплення: поїздки на автомобілі на далекі відстані у нові місця. Вирощування городини на дачній ділянці

Моя мрія: виховувати онуків

Для мене велопробіг «Галичфарм-100»: у велосипедному спорті досягнень не маю. За першою освітою, я – викладач фізкультури. У 1983 р. виконав норматив кандидата у майстри спорту з легкої атлетики, а у 1984 р. – з морського багатоборства. Велопробіг для мене – перевірити, чи є ще «порох у порохівницях».


До участі у велопробігу допустили тільки тих спортсменів, хто здав норматив: проїхав 3 вересня у складі велоколони 70-90 км. Днем перед цим, була проведена пропагандистська компанія: в прес-центрі Українського національного інформаційного агентства УКРІНФОРМ. Тут відбулася прес-конференція з нагоди старту Всеукраїнської естафети "Спорт для всіх - об'єднує Україну", присвячена  Дню фізичної культури і спорту.


Від імені Корпорації «Артеріум», яка вже другий рік підряд виступає партнером даного заходу, на прес-конференції з вітальним словом виступила Ольга Цапро. Перед журналістами на прес-конференції також виступили: начальник Головного управління у справах сім'ї, молоді і спорту Київської міської державної адміністрації Володимир Філіппов, директор Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Петро Мартин, абсолютна чемпіонка світу з художньої гімнастики Ганна Бессонова.

Вони розповіли журналістам про соціальну ініціативу: «Артеріум» - за здоровий спосіб життя», а, заодне, і про велопробіг «Галичфарм-100», старт якого мав відбутися після передачі Всеукраїнським центром «Спорт для всіх» естафетної палички на святі спорту в Києві. Сталося це 10 вересня під Аркою Дружби народів.

Старт, як зазначалося, прозвучав 15 вересня, а фінішує велогонка - 17 вересня у Львові на День фермацевта.


.Щосуботи, і в Києві, і у Львові проходять велодні.

     - Без них, не було би цього велопробігу, - константує голова наглядової ради ВАТ «Галичфарм» Ольга Семеренко, - це наш внесок у формування відповідальності за власне здоров’я кожного громадянина.

      Львівські і київські фармацевти чітко усвідомлюють, що працюють в галузі, яка піклується про найважливіші цінності – здоров'я і життя людини. Соціальна ініціатива «Артеріум» - за здоровий спосіб життя!» – частина щоденної роботи співробітників Корпорації , направленої на сприяння розвитку і процвітанню здорового суспільства, залучення українців до формування здорового, активного способу життя.  Мета ініціативи – створити культуру активного дозвілля і сімейного відпочинку, як необхідної умови підтримки здоров'я кожної людини, незалежно від віку.

В рамках цієї ініціативи Корпорація підтримує такі спортивні напрями, як: біг, спортивне орієнтування і активний туризм, велоспорт, лижний спорт, плавання.Для  компанії стало вже традицією  підтримувати і брати активну участь в різних спортивно-оздоровчих заходах, таких як: щорічна спортивно-добродійна акція «Пробіг під каштанами», щорічна «Всеукраїнська велоестафета» та «Всеукраїнський велодень», «Веселі старти» і дитяча велогонка «Ми - чемпіони!»


Щорічно в цих подіях беруть активну участь сім'ї співробітників компанії. У найближчих планах - проведення дитячих спортивно-освітніх заходів в Білорусії, Узбекистані, Казахстані і Росії.

Інформацію і фотографії про фініш велопробігу "Галичфарм-100" у Львові можна побачити на сайті корпорації "Артеріум" за адресою:     http://www.arterium.ua/ru/press-tsentr/press-relizi/press-reliz/358/finish-veloprobega-galichfarm-100 

Крім цього, завдяки зусиллям працівників ВАТ «Галичфарм», виходить у світ книга про історію створення, становлення та розвиток підприємства. І було би просто чудесно, щоб у ній знайшли відображення тісні контакти колективу підприємства з Товариством Червоного Хреста Личаківського району м. Львова у 70-90- х рр. минулого століття, коли його майже тридцять років очолювала голова Зинаїда Іванівна Васильєва. На підприємстві діяла велика первинна організація РО ТЧХ, якою керувала голова профкому Світлана Сорока. Співпрацюючи, вони мали чудові успіхи на Львівщині , а тріумфом їхної діяльності  було нагородження червонохрестівців Личаківського району Перехідним Червоним Прапором Всесоюзного Товариства Червоного Хреста за добре поставлену роботу серед сандружин, своєчасну сплату членських внесків, велику чисельність первинної організації, якій можна було присвоювати статус районного підрозділу ТЧХ.

Добрі традиції не помирають. Їх можна і потрібно відроджувати, щоб у свій сотий ювілей трудовий колектив львівських фармацевтів упевнено дивився у майбутнє, твердо продовжив крокувати дорогою милосердя..

 

 Ірина Апостолюк, 

 голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова 

 

 

Переглядів: 2118 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 01:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024