Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Вересень » 28 » Фотовиставка у Львові: будні і св»ята благодійників
17:33
Фотовиставка у Львові: будні і св»ята благодійників

СОЦІАЛЬНІ ОРГАНІЗАЦІЇ - У СВІТЛИНАХ



У рамках 4-го Екуменічного соціального тижня 28 вересня відкрито фотовиставку на соціальну тематику.


Світлини демонструють працю благодійного фонду «Крила надії» у Західно-українському спеціалізованому дитячому медичному центрі, а також діяльність їх колег з «Непротоптаної стежини» та «Ковчегу».


Фотовиставка розпочалася об 11 год у приміщенні Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35а).

Нагадаємо, фонд «Крила надії» - неприбуткова благодійна організація. Метою діяльності є системна допомога дітям з онкозахворюваннями, організація дозвілля онкохворих дітей, проведення творчих занять з дітьми, що перебувають на стаціонарному лікування у лікарнях.

Мистецько-терапевтичний центр «Непротоптана Стежина» – це благодійна організація, яка розвиває творчий рух неповносправних осіб, педагогів та волонтерів, які через систематичну організацію та участь у мистецьких заходах мають можливість розвинути свою особистість та свої здібності в образотворчому, театральному та інших мистецьких напрямках, а також сприяти інтеграції людей з особливими потребами в суспільство. 


Громадська організація «Ковчег» - створює, як засновник, а потім допомагає та підтримує згромадження і спільноти для осіб з розумовою неповносправністю; підтримує програмну діяльність, скеровану для опіки над особами з особливими потребами; готує волонтерів для дружби з неповносправними; поширює у Церкві та суспільстві просвітництво про осіб з особливими потребами.

4-ий Екуменічний соціальний тиждень (ЕСТ) – традиційний Всеукраїнський суспільний форум. Цього року він відбуватиметься з 27 вересня по 2 жовтня  під темою «Реформи через довіру». У програмі Форуму конференції, круглі столи, виставка-ярмарок соціальних організацій, концерт хорового співу, молодіжний святковий концерт, а також День довіри – молитовний день для молоді, підготовлений спільно з екуменічною спільнотою Тезе, Франція.  Цьогорічний форум відбувається за підтримки Асоціації солідарності німецьких католиків з народами країн Центральної та Східної Європи - «Реновабіс».

За матеріалами прес-служби ЛМР

 

Переглядів: 935 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 03:04
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024