Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Жовтень » 4 » Тернопіль має нову «соціальну» перукарню
18:18
Тернопіль має нову «соціальну» перукарню

ВАМ, -  МЕЛІРОВКУ, БІО-ЗАВИВКУ, ЧИ  ЗАЧІСКУ «КАСКАД» ?



Скористатися безкоштовними послугами перукарів зможуть соціально незахищені тернополяни. Перукарню для них відкрили 3 жовтня у приміщенні управління соціальної політики міськради (вул. Лисенка, 8).

На сьогоднішній день у соціальній перукарні працює два перукарі-волонтери. Уже в перший день до них вишикувалася черга з відвідувачів. Урочисто відкрили перукарню заступник міського голови Леонід Бицюра та начальник управління соціальної політики міської ради Марія Чашка.


«Люди з особливими потребами – вразливі люди, які потребують уваги і опіки влади та громади. Сьогодні ми відкриваємо соціальну перукарню для них. Поки що майстри працюють тут на громадських засадах. Однак з січня вони будуть оформлені на роботу. Їхніми послугами зможуть скористатися всі соціально незахищені верстви Тернополя. Ми намагатимемося і надалі робити все можливе, щоб життя людей з особливими потребами в місті було щасливішим і комфортнішим», - сказав заступник міського голови Леонід Бицюра.

Привітали представники міської ради присутніх і з Днем людей похилого віку, для яких в управлінні соціальної політики підготували концертну програму і обід у благодійній їдальні.

«Благодійна їдальня діє у двох напрямках – потребуючі приходять в їдальню на гарячі обіди або отримують ці обіди вдома. Така послуга існує для людей, які не можуть самостійно прийти до нас, - зазначила начальник управління соціальної політики Марія Чашка. - Послугами перукарів також можна буде скористатися за місцем проживання, оскільки ми маємо укладені угоди з перукарнями, де їхні спеціалісти обслуговуватимуть людей з особливими потребами».

Працює соціальна перукарня з 12-ї до 15-ї по буднях. За словами Марії Чашки, години прийому коригуватимуть в залежності від потреби. У перспективі - розширення мережі соціальних перукарень у місті.

 За  матерілами  прес-служби ТМР: http://www.rada.te.ua/news/view/5282

Переглядів: 995 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 20:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024