Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Жовтень » 8 » Газета "Експрес" виявила на небосхилі української медицини світило, яке...не світило!
15:29
Газета "Експрес" виявила на небосхилі української медицини світило, яке...не світило!

СКІЛЬКИ Б МОТУЗЦІ НЕ ВИТИСЯ…


Частина І. Липовий диплом

Ще вчора, глянувши на цю фотографію, ми б з гордістю заявили, що на ній - феноменальний професор української нейрохірургії Андрій Слюсарчук під час операції. Знімок, який бачите вище, з його особистої сторiнки "ВКонтактi".

Та нині ореол слави над медиком-феноменом потьм"янів. Газета "Експрес" опублікувала 8 жовтня статтю редактора вiддiлу розслiдувань Свiтлани Мартинець «Сенсаційне викриття псевдопрофесора Пі». Її можна прочитати на сайті газети за адресою - http://www.expres.ua/main/2011/10/06/51409 . Ми ж обмежимося лише цитатами з анонсу до цієї статті, який був опублікований в газеті за 6 жовтня. В ньому, зокрема, зазначається: «Видатний український нейрохiрург, професор, доктор медичних наук, людина з видатними можливостями пам'ятi, генiй, якому нема рiвних, Андрiй Слюсарчук, котрий начебто запам'ятовує мiльйони цифр i обiгрує в шахи комп'ютери - аферист iз фальшивим дипломом про закiнчення Московського медунiверситету.


На знімку: А.Слюсарчук без…маски

Такими є результати спецрозслiдування, проведеного газетою "Експрес".  Журналiсти довели, що "професор-нейрохiрург", котрий нiбито у дев'ять рокiв, як дитина-вундеркiнд, закiнчив школу i у дванадцять став студентом Московського медунiверситету iм. Пирогова, насправдi усе це видумав.

Жертвою грандiозного обману став навiть Президент України Вiктор Янукович, котрий 30 вересня цього року видав Указ , вiдповiдно до якого "науковець" Слюсарчук отримав премiю у розмiрi 150 тисяч гривень. Насправді, як довели журналiсти газети "Експрес", "пан професор" навчався у... спецiальнiй школi-iнтернатi для дiтей сирiт та дiтей, позбавлених батькiвських прав, та в "залiзничному" ПТУ. А диплом про закінчення вишу — фальшивий».

Мимоволі спадають на гадку аналогічні випадки, як, наприклад, з начальником міськвно, що з липовим дипломом хотів керувати освітянами всього Львова. Тож постають питання: як таке може траплятися у наш час? Що з нашим суспільством сталося? Скільки ще щахраїв з купленими "дипломами" дурять нам голову? 


Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова


Переглядів: 1125 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 20:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024