Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Жовтень » 9 » В майбутнє - без ВІЛ/СНІДу
12:01
В майбутнє - без ВІЛ/СНІДу

НЕДІЛЬНІ  ТУРБОТИ  ВОЛОНТЕРІВ  ЧЕРВОНОГО  ХРЕСТА


Щоб на цвинтарях меншало нових хрестів над могилами ВІЛ-інфікованих, щонеділі волонтери ТЧХ вирушають на дискотеки, у нічні клуби і казино, де молодь найбільше любить проводити свій вільний час. Їх головне гасло:«працювати з людьми в місцях їхнього звичного перебування».Там у них широке поле діяльності: від профілактики наркоманії до пропаганди шкідливості тютюнопаління.


Саме так проводить свої вихідні і Катерина Жураківська (на знімку) – студентка Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу, яку обрали 2 жовтня на І Всеукраїнській Молодіжній Асамблеї – 2011, що днями проходила у Харкові,  членом Молодіжної ради при  НК ТЧХ України.

Вона у волонтерстві – не новачок, а тренер, який навчає ровесників діяти за принципом "рівний-рівному" , яка є серцевиною програми профілактики і боротьби з поширенням ВІЛ-інфекції. Активно працює з студентами коледжу й в інших напрямках.


Нині, перед тим як вирушити у недільний рейд, вона знайомить подруг з підсумками Асамблеї-2011, яка проходила під егідою ООН, показує привезені з Харкова сувеніри, свій Сертифікат, низку фотографій, які нам люб»язно надала для публікації Галина Кожедуб, голова Білоцерківської МО ТЧХ Київської області.


На знімку: головний спеціаліст з міжнародного гуманітарного права НК ТЧХУ Ганна Хіцевич та віце-президент НК ТЧХУ, голова Луганської ОО ТЧХ Ольга Кудаєва пояснюють учасникам Асамблеї - 2011 оновлену структуру НК ТЧХУ


На знімку: обговорення Молодіжної програми 2011-2016 (робота в групах). Серед учасників - Катерина Жураківська (з білою біркою)..


На знімку: віце-президент НК ТЧХУ Ольга Кудаєва та представник Московської регіональної делегації МК ЧХіПВ Андрій Нечай.


На знімку: віце-президент НК ТЧХУ Ольга Кудаєва дає інтерв"ю Харківському обласному державному ТБ


На знімку: учасники Асамблеї-2011 після відвідин вистави Едуардо де Філіппо «Спокуса по-італійськи» та зустрічі з акторами Харківського державного академічного театру ім. Т. Г. Шевченка.

Галина Кожедуб повідомила нас і про те, що ось уже рік, як Білоцерківська міська організація Червоного Хреста України за підтримки Американської організації Червоного Хреста, успішно реалізує проект з профілактики ВІЛ-інфекції. Проект діє на території України, Росії, а також країн центральної Азії. А ось на Київщині цей проект реалізується в м. Біла Церква, Білоцерківському, Бородянському та Броварському районах.

За підсумками роботи Білоцерківську міську організацію визнали однією з кращих в області з організації волонтерської роботи. Є також значні успіхи і в реалізації вище зазначеного проекту, який передбачає навчання тренерів за принципом «рівний-рівному» з метою підвищення поінформованості молоді про проблеми ВІЛ / СНІДу і запобігання подальшого поширення «чуми 21 століття» серед юнаків і дівчат. Детальніше про це можна прочитати на веб-сторінці Білоцерківської МО ТЧХ за адресою: http://red-cross.org.ua/

Для волонтерів Львівщини та інших регіонів Галичини, без сумніву, надбання Білої Церкви є повчальним, бо там нагромаджено чималий позитивний досвід, який чекає свого повсюдного запровадження. Додаткову інформацію про І Всеукраїнську Молодіжну Асамблею - 2011 у Харкові можна дізнатися на офіційному сайті НК ТЧХ України за адресою: http://redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=64

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м.Львова 

 

Переглядів: 1491 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 15:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024