Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Жовтень » 13 » «З любов»ю – дітям»
14:28
«З любов»ю – дітям»

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ У ГОРОДКУ НА ЛЬВІВЩИНІ


16 жовтня у м. Городок (на знімку) відбудеться на стадіоні благодійний концерт «З любов»ю - дітям». Кошти, виручені під час нього, будуть спрямовані на лікування важкохворих дітей Городоччини.

Торік у Народному Домі в Городку, з ініціативи Городоцької РДА, було організовано вперше концерт «З любов’ю — дітям», який зібрав понад 60 тис. гривень. Найбільшим став вклад компаній "Захід Ресурс” (керівник Сергій Бадяк), "Яблуневий дар” (Тарас Барщовський), "Інстал-пласт-ХВ” (Василь Хамик). Решту внесків зробили інші організації, в тому числі відділ освіти Городоцької РДА, підприємства району, депутати, пересічні мешканці Городоччини. Зібрані кошти пішли на лікування 14 найбільш потребуючих дітей району.

Тому організатори сподіваються, що і цьогоріч теж знайдуться меценати, які підтримають добру ініціативу і своєю участю в концерті допоможуть конкретному маленькому мешканцю Городоччини, який мріє про безтурботне, сповнене веселощами дитинство та краще майбутнє.

У рамках благодійного концерту виступатимуть відомі українські гурти "Гайдамаки”, «Мері», «Кожному своє». Домовлено про виступи заслуженого артиста України Андрія Заліска, таких знаних виконавців, як Теодор Кукурудза, Ліля Ваврин, Богдан Цісінський, Олеся Киричук і Наталія Самсонова.

Крім відомих на Україні виконавців до подібних заходів активно долучаються місцеві колективи, співаки. Серед них надзвичайно талановита співачка Христинка Юрчишин, а також ватага "Дзвони сонця” .

Концерт - це своєрідна подяка для кожного, хто тим чи іншим чином приєднається до благодійного збору коштів допомоги дітям.Вхід на концерт - безкоштовний.

Захід відбудеться під патронатом депутата Львівської обласної ради Юрія Візняка.

З офіційного сайту Городоцької РДА «Городок - наше рідне місто» http://gorodok.lviv.ua/

 

Переглядів: 970 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 16:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024