Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Жовтень » 16 » Презентація «Львова туристичного» в Харківському національному університеті ім. Каразіна
17:01
Презентація «Львова туристичного» в Харківському національному університеті ім. Каразіна

СТУДЕНТІВ  ЗАПРОШЕНО ДО ЛЬВОВА 


Заступник Львівського міського голови Василь Косів провів презентацію туристичних можливостей Львова для студентів ХНУ ім. Каразіна. Презентація пройшла в рамках Днів міста Львова у Харкові.

Василь Косів розповів про історичні та сучасні львівські пам'ятки, про туристичні бренди міста. Як повідомила начальник відділу промоції міста Львівської міськради Галина Малець, головна мета презентації - привабити до міста ще більше туристів.

«Наша мета проста - запросити харків'ян до Львова, Львів - адже місто туристичне. Ми розраховуємо на молодь, оскільки це дуже активна частина суспільства. Але, в той же час, ми хочемо, щоб і львів'яни частіше бували в Харкові, адже у вас теж є на що подивитися і є де відпочити. Чому львів'янин має їхати до Польщі, якщо він може поїхати до Харкова? Це, звичайно, велика відстань, і не так просто виїхати навіть на вихідні. Тому ми маємо намір порушувати питання про недороге авіасполучення між Сходом і Заходом України», - зазначила начальник відділу промоції міста Галина Малець. Також студентам університета ім. Каразіна показали презентацію львівської IT-індустрії, запросивши всіх бажаючих на стажування та на роботу до місцевих IT-компанії.

Личаківський цвинтар у Львові – велика принада для туристів. Тож один з туристичних маршрутів пройде через цю історичну пам»ятку. Знайомлячись з шедеврами сакральної архітектури, харків»яни будуть мати нагоду зробити пожертви для Червоного Хреста. Такі переговори назріли і невдовзі будуть проведені між керівництвом туристичних фірм і львівськими червонохрестівцями.

За матеріамами сайту ХМР: http://www.city.kharkov.ua/uk/news/studentam-universitetu-karazina-prezentuvali-lviv-turistichniy-9669.html

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

Переглядів: 1119 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 00:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024