Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Жовтень » 24 » Ліки від ВІЛ/СНІДу – на конвейєр !
12:53
Ліки від ВІЛ/СНІДу – на конвейєр !

НЕСПОДІВАНЕ  ВІДКРИТТЯ



Даючи влітку інтерв»ю радіо Бі-бі-сі, новий глава Міжнародного товариства по СНІДу (МОС) Бертран Одуен висловив припущення, що тільки пошуки ліків від ВІЛ-інфекції, які можуть затягнутися і на 25 років, допоможуть в боротьбі з епідемією. Однак, для того, щоб знайти ліки, здатні вилікувати ВІЛ-інфікованих, потрібні нові інвестиції - близько 10 млд доларів США.

"Сьогодні не існує препаратів, здатних вилікувати людину від ВІЛ-інфекції, - сказав він, - Хворі отримують антиретровірусне лікування, що запобігає розвитку багатьох хвороб, пов'язаних зі СНІДом, однак не виліковує від ВІЛу.У країнах Африки на кожну людину, що починає антиретровірусне лікування, припадають двоє, що в той же час занедужують на "чуму ХХІ століття"..  

Та вже у жовтні вчені «випадково» виявили ліки від СНІДУ, про що опубліковано повідомлення на сайті Xeon News | Posted in Наука

Більше того, на Уралі запускається виробництво нового лікарського засобу, який ефективний там, де сучасна клінічна медицина безсила, зокрема, при лікуванні СНІДУ.

Основа революційних ліків, що не мають поки що аналогів  у світі –  це альфа-фетопротеїн (АФП), який виробляють ембріони. Цей білок не дозволяє організму матері відторгати чужорідне тіло – плід, і контролює правильність генної програми зародка. Після народження він зникає в організмі людини, але знов з'являється при розвитку раку, тому і служить онкомаркером. Творець окнологической імунодіагностики академік Абелєв за відкриття синтезу АФП пухлинами (у 50-х роках минулого століття) отримав Рокфеллерівськую і Державну премії СРСР. Зараз тест на АФП здають більшість вагітних жінок.

Дослідження лікувальних властивостей ембріонального білка довели його ефективність при лікуванні аутоіммунних (таких недуг, як ревматоїдний артрит), алергічних, судинних захворювань (тільки АФП розчиняє атеросклерозні бляшки), різних гепатитів, а також для краси – для біологічного омолоджування. Тільки що в клініках Ізраїлю завершилися клінічні випробування дії профеталя на хворих «соціальною» хворобою – гепатитом С.

- І була зроблена абсолютно випадкова знахідка, – розповів доктор медичних наук Сергій Родіонов, член-кореспондент  РАЄН. – Ми узяли декількох пацієнтів з поєднаною хворобою – гепатитом З плюс СНІД, що часто зустрічається. Через місяць вірусу імунодефіциту у інфікованих не вдалося виявити, так ніби недуги зовсім не було (!) Кількість антитіл зменшилася стократно.

При цьому новими ліками гепатит З виліковується за місяць і коштує 45 тисяч рублів, з урахуванням використання інтерферону - ціна курсу лікування – 60 – 70 тисяч  рублів. Зараз в РФ гепатит З лікують рік, при цьому ціна двох видів токсичних ліків – 1, 756 млн руб.

В рамках одного з уральських фармкластерів, за підтримки фонду Сколково, через місяць почнеться монтаж устаткування для виробництва нового препарату. Зараз вирішується проблема в'їзду 42-х іноземних наладчиків на територію ЗАТО, де розташовані виробничі потужності. Щоб на суперустаткуванні було кому працювати, професор Родіонов починає викладати в університеті спеціальний курс. Він відбере десяток молодих і перспективних студентів. У їх навчання кластер вкладе за два роки 200 тисяч руб, стільки ж – приватний фонд, потім - фонд Сколково, який буде фундатором зарубіжного стажування випускинів впродовж півроку.

У 2012 році ліки-профеталь з'являться на ринку. У їх виробництві будуть використовуватися мікро-технології, увесь технологічний ланцюжок поміщається на 5 кв. м, реактор розрахований всього на 10 кг препарату. У 1 грамах АФП міститься 30 тисяч доз – 8,5 млн доларів за світовими цінами. Таким чином, виробництво відходить від традиційних тонн і навіть кілограмів, вдаючись до обчислення дієвішими мікрограмами.

За матерiалами: радіо Бі-бі-сі та сайту Xeon News | - http://xeon.co.ua/uchenyie-sluchayno-obnaruzhili-lekarstvo-ot-spida/

 

Переглядів: 938 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 03:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024