Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Жовтень » 27 » Газета "Експрес" виявила на небосхилі нашої медицини світило, яке… і не світило, і не лічило, а - убивало!
19:48
Газета "Експрес" виявила на небосхилі нашої медицини світило, яке… і не світило, і не лічило, а - убивало!

СКІЛЬКИ Б МОТУЗЦІ НЕ ВИТИСЯ…


Частина ІІІ. Псевдолікар у пастці

Сьогодні, 27 жовтня, газета «Експрес» опублікувала продовження про ніби-то нейрохірурга Андрія Слюсарчука. Анонсуючи цей матеріал в он-лайн варіанті, її журналісти звернули увагу читачів на такі факти: «Мiнiстр освiти Дмитро Табачник пiдписав листа на бланку мiнiстерства, де йдеться про те, що Слюсарчук має базову вищу освiту. Однак, як з’ясувалося, нiхто цього факту не перевiряв. 

Атестацiйна комiсiя Мiнiстерства освiти та науки (голова — Табачник) присвоїла шахраєвi, людинi без вищої освiти вчене звання... "професор кафедри нейрохiрургiї.”

Президент, за поданням МОН, удостоїв бездипломного афериста, що калiчить людей, найвищої державної премiї в галузi освiти.

Ми документально довели, що i мiнiстр, i АК, i Президент помилились. Журналiсти "Експресу” передали мiлiцiї ключовий доказ у справi. Вони передали мiлiцiї оригiнал довiдки з Московського медичного iнституту. Документ засвiдчує, що "Доктор Пi" нiколи там не навчався. А отже, немає базової медичної освiти, i тим паче не може бути професором.  

На пiдставi заяви редакцiї "Експресу" мiлiцiя нарештi порушила кримiнальну справу за статтею 358 "Підробка документів".

Та радіти цій новині, підказує інтуїція, ще передчасно. Чомусь саме вчора, 26 жовтня, Конституційний суд України зробив роз»яснення: журналістські розслідування дозволяється робити тільки УПОВНОВАЖЕНИМ особам. В іншому разі, то вже на розсуд міліції: відкритвати кримінальну справу, чи ні. 

Зауважимо, А. Слюсарчук і Ко – люди терті, винахідливі, на будь-яку довідку – знайдуть іншу довідку, на звинувачення – конрзвинувачення, тож, мабуть, треба запасатися неабияким терпінням, щоб дочекатися кінця цієї історії. Не хотілось би тільки одного: щоб нинішня безвуса юнь, перетворилася у сивих бородачів, перш ніж суд поставить у ній остаточну крапку. Тож газетний серіал, мабуть, взяв у "марафонському забігу" незвичної детективної історії, ще тільки - старт.

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

Фото Тетяни КОЛЕСНИЧЕНКО

 

Переглядів: 908 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 05:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024