Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Листопад » 10 » Червоний Хрест – у підготовці до боротьби зі стихією
00:03
Червоний Хрест – у підготовці до боротьби зі стихією

КОМАНДНО - ШТАБНЕ  НАВЧАННЯ  В  ЛОДА

У Львівській облдержадміністрації проведено командно-штабне навчання          

9 листопада під керівництвом першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Богдана Петрушака проведено командно – штабне навчання на тему: «Координація діяльності органів управління та формувань територіальних ланок Львівської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту при можливих надзвичайних ситуаціях зимового періоду».

У навчанні взяли участь члени  керівного складу органів управління та сил цивільного захисту Львівської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, та її територіальних ланок, обласних спеціалізованих служб цивільного захисту, підприємств, установ та організацій, комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій обласного, районного та міського рівнів.

Навчання проведено з метою вироблення запобіжних заходів щодо захисту населення, об’єктів виробничого і соціального призначення, довкілля від надзвичайних ситуацій природного характеру та підготовки органів управління та сил цивільного захисту області до дій за призначенням, на виконання Плану роботи обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на 2011 рік.

Львівська ОО ТЧХ на випадок стихійних лих має відповідні склади з теплими ковдрами, наметами, іншою амуніцією, необхідною як для рятувальників, так і для цивільного населення, що постраждало від розгулу і протиборства сил природи. Ці запаси постійно поновлюються, перевіряються, комплектуються, випробовуються, а при потребі - реставруються.

В командно-штабних навчаннях Червоний Хрест представляла член Правління  ЛОО ТЧХ, голова Личаківської РО ТЧХ Ірина Апостолюк.

Докладніша інформація про командно-штабні навчання в ЛОДА на їх офіційному сайті.

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

Переглядів: 818 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 20:44
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024