Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Листопад » 12 » Стриптизери – бездомним Москви
10:10
Стриптизери – бездомним Москви

ДИВАЦТВА  МОСКВИЧІВ  НА СЛУЖБІ  МИЛОСЕРДЯ



У Москві в суботу, 12 листопада,  відбудеться вечір добродійного стриптизу, в ході якого будуть зібрані теплі речі для бездомних.

Про це повідомив один з організаторів заходу, виконавчий директор добродійної організації «Справедлива допомога», лікар паліативної медицини Єлизавета Глінка.

На сцені виступлять професійні танцівниці, які зніматимуть з себе теплий одяг. В ході заходу пройде збір речей для бездомних, а також відбудеться збір ліків і грошових коштів для хворих бомжів.

"Вперше в історії стриптиз закликатиме не роздягтися, а навпаки - допоможе одягнути і зігріти сотні людей", - сказав один з організаторів соціальної акції, журналіст і блогер Ігор Черський.

Потрапити на добродійний вечір зможе кожен охочий. Вхідним квитком стануть теплі речі, принесені з собою: куртки, пальто, шапки, шерстяні шкарпетки, шарфи, кофти і валянки.

Раніше Глінка повідомила, що у зв'язку з холодами, що наступили, фонд Справедлива допомога приймає від москвичів теплі речі, а також продукти харчування - крупу і тушковане м'ясо. Раз на тиждень, по середовищах, машина Справедливої допомоги з гарячим живленням працює на Павелецком вокзалі. Щодня люди без певного місця проживання можуть зігрітися і підкріпитися в приміщенні фонду на Пятніцкой вулиці, будинок 17/4, будова 1. Тут також чекають всіх небайдужих, хто готовий допомогти замерзаючим бездомним.

По словах Глінки, за минулу зиму, за офіційними даними, в Москві на смерть замерзнули понад 100 бездомних. Найчастіше люди без певного місця проживання гинуть уві сні, оскільки сплять в картонних коробках на звалищах, в недобудованих будівлях.

За матеріалами: РІА Новості

 

Переглядів: 1370 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 12:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024