Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Листопад » 13 » Держлікслужба: 50% ліків, що продаються в Інтернеті, – підробка
02:37
Держлікслужба: 50% ліків, що продаються в Інтернеті, – підробка


УВАГА – ШАХРАЙСТВО !


За статистичними даними, озвученими під час підписання Конвенції Медікрім представниками Ради Європи, на території Європейського Союзу фальсифіковані ліки реалізуються виключно через Інтернет. 50% усіх ліків, що продаються в Інтернеті – підробка. Саме тому в 90% країн ЄС Інтернет-аптеки є забороненими.

Про це ZAXID.NET повідомили в Держлікслужбі.

В Україні поки що «Інтернет-аптеки» не є такими популярними, як у країнах Євросоюзу. Тому, дбаючи про захист прав на якісні та безпечні ліки для українських громадян, Держлікслужба України попереджає українських громадян про небезпеку купівлі ліків в Інтернеті.

«Отримати офіційну інформацію, чи має ліцензію аптека, на сайт якої Ви потрапили у мережі Інтернет, чи ні, Ви можете на офіційному сайті Держлікслужби України. В розділі «Державні реєстри» знайдіть Реєстр ліцензій оптової та роздрібної торгівлі, і, скориставшись пошуком, дізнайтеся, чи має фізичну адресу аптека, яка Вас цікавить», - зазначено в повідомленні. Якщо Ви не пам’ятаєте точну адресу або назву аптечного закладу, можна шукати лише вказавши частину назви або лише місто, в якому знаходиться аптека, яка Вас цікавить.

   Джерела: olga-gichko.blogspot.com/ ;

   http://zaxid.net/home/showSingleNews.do? derzhliksluzhba_50_likiv_shho_prodayutsya_v_interneti__pidrobka&objectId=1240981  

 

Переглядів: 990 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 01:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024