Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Листопад » 14 » У разі карантину - школярі вчитимуться по телевізору
16:54
У разі карантину - школярі вчитимуться по телевізору


ДИСТАНЦІЙНЕ  НАВЧАННЯ  НА ЧАС ЕПІДЕМІЇ  ГРИПУ


Фото: www.infuture.ru

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту рекомендує школам на час карантину переходити на дистанційне навчання. Про це йде мова в листі Міністерства до керівників місцевих адміністрацій. У зв'язку зі зростанням захворюваності на грип та ГРВІ Міністерство рекомендує проводити профілактичні заходи і припиняти навчальний процес, повідомляє он-лайн дайджест «Левый берег» на сайті: http://society.lb.ua/education/2011/11/14/123812_V_sluchae_karantina_shkolniki_bud.html

На час карантину рекомендується ввести дистанційне навчання школярів за індивідуальними планами, а також «використовувати для проведення відкритих уроків навчальні програми регіонального телебачення».

Така рекомендація тим більше своєчасна, адже, нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в 313 українських школах - антисанітарія. Перевірка показала, що майже в п»ятій частині українських шкіл порушуються санітарні правила.

«У період з 2 по 8 листопада фахівці Держсанепідемслужби перевірили 1632 загальноосвітніх заклади. Порушення санітарного законодавства були виявлені в 313-ти (19%) з них. Більшість порушень стосуються організації харчування дітей – не дотримання технології приготування страв, умов зберігання продуктів харчування, слабка увага до складання двотижневого перспективного меню та запровадження суворого санітарно-епідеміологічного режиму на харчоблоці», - зазначається у повідомленні.

Крім того, в деяких школах було недостатньо медичного персоналу, меблів, допомоги, були порушені санітарні норми складання розкладу занять, режим утримання приміщень і територій.

За виявлені порушення 87 чоловік було усунено від роботи, а на 318 -  накладено штрафи. Головні санітарні лікарі припинили експлуатацію 48 закладів і застосували ряд інших санкцій до порушників. Так що дистанційне навчання – тільки на користь здоров»ю українських школярів, до яких у далеку дорогу почав збиратися з подарунками св. Миколай.

А щоб він до всіх прийшов неодмінно, Личаківська РО ТЧХ м. Львова розпочала збір коштів на святкові подарунки дітям-сиротам. Свято для них буде проведено спільно із студентами Львівської комерційної академії та  з волонтерами шкіл Личаківського району м. Львова.

Наші банківські реквізити жертводавці, бажаючи допомогти цим дітям, можуть знайти на цьому ж сайті за адресою: http://lviv-redcross.at.ua/index/0-4 Для кожного спонсора у нас знайдуться слова щирої подяки і місце на веб-сторінці, щоб докладніше розповісти про їх добрий вчинок всім відвідувачам в Інтернеті.

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

Переглядів: 997 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 03:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024