Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Листопад » 14 » Газета "Експрес" виявила на небосхилі нашої медицини світило, яке… і не світило, і не лічило, а - убивало!
21:26
Газета "Експрес" виявила на небосхилі нашої медицини світило, яке… і не світило, і не лічило, а - убивало!

СКІЛЬКИ   Б  МОТУЗЦІ  НЕ  ВИТИСЯ…


Частина У. Псевдолікаря Слюсарчука («Доктора Пі») заарештовано у Києві 

Сенсацiйне розслiдування журналiстiв газети "Експрес"  щодо дiяльностi Андрiя Слюсарчука - людини, яка ще донедавна називала себе "видатним нейрохiрургом, професором", людини, що стала у вереснi  лауреатом державної премiї, людини, вiдомої також за назвою "Доктор Пi" - досягнуло кульмiнацiї. 

У понедiлок вранці, 14 листопада, завдяки блискуче здiйсненiй операцiї львiвської мiлiцiї, псевдолiкар Слюсарчук був затриманий у Києвi.

"Я вас чекав давно" - це єдинi слова, якi вiн сказав, коли  наручники клацнули на його зап'ястях.

У вечері спецзагін "Беркуту" доставив псевдолікаря Слюсарчука з Києва в управління УМВСУ у Львівській області. На вході в управління міліції, у лічені секунди, коли Слюсарчука виводили з авто, журналістка газети "Експрес" Світлана Мартинець встигла поставити Слюсарчуку запитання: "Андрію, хто був першою жертвою?" Відповідь "професора" була доволі нестриманою: "Пішла ти ...". 

Як повідомлялося раніше, під час свого резонансного шеститижневого розслідування журналісти «Експресу» встановили, що в Андрія Слюсарчука немає жодної медичної освіти, усі його медичні дипломи – підроблені. Журналісти стверджують, що результатом діяльності псевдолікаря стало каліцтво десятків обдурених ним людей, а також - щонайменше три смертельні випадки.

Першу карну справу проти чоловіка було порушено у 1996 році. Тоді слідчі Львівщини інкримінували йому шахрайство, але ця справа, як й інші подібні, до суду так і не дійшла. 

Зазначимо, на початку жовтня 2011 року Слюсарчук отримав грошову премію президента України Віктора Януковича у розмірі 150 тис грн у номінації "наукові досягнення в галузі освіти" за цикл робіт "Комплекс освітніх інформаційних технологій подання, запам'ятовування та опрацювання надвеликих об'єктів інформації в процесі навчання". 

Слюсарчук відомий тим, що зміг запам'ятати рекордні 30 мільйонів знаків числа "Пі", за що отримав прізвисько "Доктор Пі". За словами нібито лікаря, він запам'ятав 20 000 книг і може по пам'яті прочитати будь-яку із цих сторінок".

Нові подробиці – вже у найближчих випусках новин.

Джерело: http://www.expres.ua/news/2011/11/14/53993

 

Переглядів: 941 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 00:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024