Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Листопад » 15 » Від тюрми, і від суми – не зарікайся
16:55
Від тюрми, і від суми – не зарікайся

   В  И  Р  О  К


   Шевченківський районний суд Львова засудив власника мережі аптек, де незаконно торгували сильнодіючими лікарськими засобами, зокрема трамадолом, Зиновія Доктора - до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна, а його сина Юрія Доктора – до 7 років з конфіскацією майна.

Вирок, який налічував 169 друкованих аркушів, був оголошений 14 листопада. Зачитування вироку розпочалося близько 12.00 і тривало понад 7 годин.

Суд визнав батька і сина винними у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації), ч. 3 ст. 27 (організація скоєння злочину), ч. 4 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч. 4 ст. 321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин), ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 2 ст. 205 (фіктивне підприємництво), ч. 3 ст. 209 (легалізація (відмивання) грошових коштів та іншого майна, здобутих злочинним шляхом) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, прокуратура Львівської області просила суд винести вирок Зиновію Доктору – 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна і позбавлення права займатися певними видами діяльності на термін 3 роки, а його сина Юрія Доктора – позбавити волі на 11 років з конфіскацією майна. Ще чотирьох осіб у цій справі прокуратура просила покарати вироком до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна; провізорів – до 6-6,5 років тюрми.

Загалом у справі проходили 10 осіб. Решту підсудним суд виніс вирок: позбавлення волі на термін 4-6 років з конфіскацією майна. Двох осіб, які на час досудового і судового слідства були на підписці про невиїзд, заарештували у залі суду відразу після зачитування вироку. Ще двоє – отримали вирок «умовно».

Зиновій і Юрій Доктори повідомили про намір оскаржити вирок в апеляційному суді.«Прокуратура не буде вносити апеляцію. Ми погоджуємося з вироком», – повідомила на наступний день прес-секретар прокуратури Мар"яна Гайовська.


За матеріалами інформ-корпорації ЗІК : http://zik.ua/ua/news/2011/11/15/319379

 

 

Переглядів: 1257 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 17:47
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024