Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Листопад » 15 » Довголіття – ознака нашого часу
18:03
Довголіття – ознака нашого часу


МНОГАЯ ЛІТА - ДОВГОЖИТЕЛЯМ  ЛЬВОВА !

Працівники Львівської Міської Ради від душі  привітали мешканку Личаківського району Олександру Петрівну Ємельянову з 101- м днем народження! 

У Львові є традиція вітати від імені міської влади найстарших львів’ян, з нагоди їх 100 -річного і понад 100-річного ювілеїв. Так, 14 листопада, виповнився 101-й рік львів’янці Олександрі Петрівні Ємельяновій, яка мешкає в Личаківському районі м. Львова.

З нагоди знаменної події до уродинниці з привітаннями завітали працівники управління соціального захисту Львівської міської ради. Вони вручили ювілярці 1 тисячу грн, яку виплачують з бюджету міста, згідно із розпорядженням міського голови.

До слова, 10 і 11 листопада ще троє львів’ян відзначили 101- ші уродини і одна мешканка відсвяткувала 103-річчя.

«Зрілість – це вершина пізнання життя. Люди які прожили понад вік є очевидцями багатьох історичних подій, які відомі нам лише з книжок чи переказів. Відповідно, ми як місто із задекларованим європейським вектором розвитку повинні пам’ятати про цих людей, опікуватись ними й берегти», – сказала журналістам в.о. директора департаменту гуманітарної політики, начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Павлюк.

Довідка:

У Львові проживає в даний час майже три десятки людей, що відзначають 100 або більше років в п.р. Понад 20 з них, вже відзначили свої уродини.

Прес-служба ЛМР.

 

 

Переглядів: 907 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 15:10
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024