Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Листопад » 16 » Милосердя на свята і на щодень: медсестра врятувала жінку, використавши бюстгальтер
00:51
Милосердя на свята і на щодень: медсестра врятувала жінку, використавши бюстгальтер

АВТОКАТАСТОФИ  БЕЗ СВОГО ЖНИВА 



Медсестра врятувала жінку, використавши бюстгальтер

Британська медсестра використала бюстгальтер колеги, щоб зупинити профузну кровотечу у жінки, що потрапила в ДТП, пише Daily Mail.

 46-річна медсестра Джейн Крейг в неробочий час вела автомобіль по вулиці свого міста Сеттл в Північному Йоркширі, повертаючись з Лондона. На шосе A65 вона побачила жінку-мотоцикліста сорока з гаком років, що потрапила в аварію.

Зупинивши машину і підійшовши ближче, Крейг побачила, що нога жінки, що лежала без свідомості, сильно травмована, і є велика втрата крові. Профузна кровотеча при цьому продовжувалася.

Медсестра закричала, звертаючись до тих, хто надїхав пізніше і підійшов подивитися, щог сталося: "У кого-небудь є, чим зупинити кров? Шарф? Краватка?" Інша медсестра, що опинилася поряд, запропонувала їй свій бюстгальтер. Крейг швидко зробила з нього жгут і наклала на ногу потерпілої. Незабаром до них підійшов чоловік і запропонував свій пасок з штанів, яким медсестра укріпила жгут.

Незабаром прибула бригада парамедиків на вертольоті і забрала травмовану жінку в лікарню. Її ногу довелося ампутувати, проте життя було врятоване. На думку лікарів, без імпровізованого жгуту у потерпілої не було би жодних шансів вижити.

Через декілька тижнів видужуюча жінка подякувала своїй рятівниці електронним листом. "Це була одна з самих життєстверджуючих вісток, які я коли-небудь читала. Думаю, що я не зовсім розуміла, що саме врятувала, поки не отримала цю подяку електронною поштою", - прокоментувала цей лист Крейг.

Британські медсестри заробляють більше прем»єр-міністра, пише Daily Mail.

За матеріалами сайту: http://izvestia.com.ua/ru/news/17229

 

 

………………………..

Переглядів: 1002 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 21:38
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024