Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Листопад » 21 » Мистецтво і милосердя: Ані Лорак у боротьбі з «чумою ХХІ століття»
14:20
Мистецтво і милосердя: Ані Лорак у боротьбі з «чумою ХХІ століття»

ЗНІМОК - ЗАГАДКА


Серед волонтерів Червоного Хреста багато шанувальників творчості відомої співачки, поетеси і композитора Ані Лорак. Одного разу вони принесли нам вирізку із журналу (знімок вгорі), і запитали: чи занємо ми, звідки вона, і з якого приводу зроблений знімок?  

Бачачи, що запитання ми не зовсім розуміємо, пояснили: клуб Твіттер звернувся до своїх відвідувачів з тестом «Чи добре ти знаєш Ані Лорак?», і розмістив його на своєму сайті за адресою: http://trikky.ru/club/archives/3540. Серед багатьох питань, які там викладено, жодного - про благодійну діяльність співачки.

Справді, зараз про неї можна прочитати дуже багато різної всячини: як їй вдалося похуднути після родів; чи не надумала розводитися зі своїм чоловіком Муратом; як вона у Москві у колі друзів Філіппа Кіркорова відзначала свій день народження, і ані слова – про благодійність.


На фото:Ані Лорак у наші дні (з сайту - http://www.gl5.ru/bio/lorak_ani_bio.php)

Це тому, що так Ані Лорак бачать теперішні служителі пера, які пишуть, переважно, на коліні, надиктовують тексти прямо у номер, ведуть прямі телепередачі, де немає часу подумати, обміркувати, заглибитись у тему.

Тим не менше, у співачки чималі успіхи в царині милосердя. Так, в 2003 р. вона - членкиня наглядової Ради Фонду по боротьбі із наркозалежністю, через рік - Посол Доброї волі ООН з проблем боротьби з ВІЛ/СНІД в Україні.

За результатами дільності Ані Лорак у цій новій для себе ролі, ЮНІСЕФ і ООН оголосили їй подяку за сприяння і допомогу ВІЛ-інфікованим громадянам України, як Послу Доброї волі ООН з проблем боротьби з ВІЛ/СНІД в Україні.


Знімок-загадку, яким волонтери тестували нашу редакцію, опубліковано у книзі «Разом до гуманності», яку написали у співавторстві Президент НК ТЧХ України І.Усіченко, та екс-заввідділом пропаганди НК ТЧХ України О.Заграничний у 2008 р.  Його розміщено на с.123 у розділі «Виконати обіцянку – зупинити СНІД». Знімок зроблено з приводу акції "Спілкуйся - ВІЛ не передається через спілкування", яка проводилася Червоним Хрестом напередодні міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення " у Києві.

Та, як бачимо, хвороба чинить величезний опір новітнім препаратам і методикам лікування, так що заспокоюватися на досягнутому ще заскоро. З приводу цієї проблеми проводяться і ще будуть проводитися Червоним Хрестом різні благодійні акції, і, без сумніву, серед їх учасників чільне місце посідатиме видатна артистка нашого часу – Ані Лорак.   

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

Переглядів: 1057 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 11:24
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024