Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Листопад » 22 » Закон є закон: за надмірність милосердя – на тюремні нари
14:02
Закон є закон: за надмірність милосердя – на тюремні нари

ЗАСИЛЛЯ   БІЛОК – БІДА ДЛЯ  СУСІДІВ


Громадянці США загрожує в'язниця за годування білок на приватній землі сусідів

Мешканка штату Огайо Енник Річардсон опинилася на лаві підсудних за те, що підгодовувала білок на приватній території її сусідів, повідомила американська телекомпанія Fox.

Історія з нешкідливим годуванням лісових білок в містечку Кеттерінг прийняла судовий оборот після того, як Річардсон не захотіла взяти до уваги заборону сусідів годувати диких тварин на їх приватній території. Річардсон також не підкорялася представникам місцевих властей, які закликали її до порядку, нагадуючи порушниці, що вона не може знаходитися на чужій землі без дозволу власника.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Натомість, Річардсон в декількох місцях влаштувала годівниці для білок, і залишала їм лотки з водою. Звірятка повадилися на ласощі, за короткий час розплодилися і завдали збитків жителям регіону. Зокрема, білки перегризли дроти автомобіля, забили декілька кондиціонерів горіхами і заподіяли шкоду зеленим насадженням сусідів.

«Вона не зупинилася. Вона не послухалася поліцію і офіцера служби з контролю за тваринами. Ситуація жахлива, у нас тут розвелося білок більш, ніж де б то не було в світі», — сказав Дон Дубон, що живе на одній вулиці з Річардсон.

Одна з сусідок сказала, що її внукові довелося переїхати в інше місце через алергію на арахіс, розкиданий довкруг по вулиці.

«Та я підгодовую їх (білок). Люди не розуміють, що тваринам холодно і голодно», — сказала Річардсон у відповідь на обурення сусідів.

Після скарг місцевих жителів, влада містечка Кеттерінга подала на Річардсон в суд. Досудовий розгляд по двох фактах посяганнях на приватну власність пройде в грудні. За сукупністю звинувачень жінка може провести у в'язниці 60 днів і заплатити ще й …штраф. Милосердя, таким чином, регламентується «прокрустовим ложем» закону. А воно у США, не таке, як дишло…Тож білки завдали людям біди: і тим, що були до них милосердними, і тим, що навпаки, ганяли їх у хвіст і гриву.

Фото: з сайту - http//images.yandex.ua

Новина на сайті «РІА Новини»

Переглядів: 800 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 02:36
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024