Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Листопад » 23 » Готуючись до Дня св.Миколая – 19 грудня
11:20
Готуючись до Дня св.Миколая – 19 грудня

ДІТИ - ДІТЯМ



У Львові знову гуртуються помічники св. Миколая

У Львові вкотре стартує благочинна акція «Миколай про тебе не забуде», метою якої є подбати про те, щоб цей улюблений святий прийшов до всіх тих, які цього справді потребують .

Про це повідомила на своєму сайті прес-служба Львівської міськради.

Одинадцятий рік поспіль МГО «Академія української молоді» спільно з навчальними закладами та спільнотами проводить благочинну акцію «Миколай про тебе не забуде!» для потребуючих дітей, які могли би залишитися без нашої або ж батьківської уваги (діти-сироти, діти з багатодітних та малозабезпечених родин). Особливістю акції є те, що її проводить молодь.

Щороку у Львові помічниками св. Миколая стає близько 700 волонтерів (учнів старших класів та студентів львівських ВНЗ), які збирають та пакують подарунки на Фабриці святого Миколая, що працюватиме у Львові з 12 по 17 грудня у приміщені Львівського палацу мистецтв (вул. Коперніка, 17), та розносять їх по домівках потребуючих дітей нашого міста. В рамках акції волонтери працюватимуть у творчих майстернях – Канцелярії святого Миколая, роздаватимуть солодощі та відкритки мешканцям міста на святковій акціі в місті 19 грудня, а також здивують усіх кольоровим та яскравим Пам-парадом «Я помагаю Миколаю» 11 грудня.

Помічником святого Миколая може стати кожен. Для цього необхідно заповнити електронну анкету на сайті та прийти на один з вишколів для волонтерів. Найближчий вишкіл 26 та 27 листопада о 12:00 в Львівському палаці мистецтв (вул.Коперніка,17). Реєстрація волонтерів до 3 грудня 2011 року.

Чимало волонтерів, як і в попередні роки, буде і з Личаківського району м. Львова. Розуміючи, що всіх дітей цією акцією не охопити, Личаківська РО ТЧХ м. Львова шукає можливості для створення також оригінальних, а водночас – і потрібних у повсякденні, подарунків дітям-сиротам.

Оригінальна ініціатива народилася у СШ-82 (директор – Надія Петрівна Дмитрик, голова п/о Товариства Червоного Хреста Галина Богданівна Моравська). Червоний Хрест придбав різнокольорову пряжу,  і передав її у школу. Тут на уроках  праці діти, навчаючись в»язати на дротах, сплетуть для вихованців  дитячого будинку №1 теплі речі – безрукавки, шапочки, рукавички, шкарпеточки,   шалики тощо.

Крім того, учні цієї школи збирають кошти на солодощі аби привітати у свято Миколая малят цього сиротинця, над яким ведуть шефство вже багато років.

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

Переглядів: 1047 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 07:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024