Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Листопад » 25 » Милосердя і «зірки» шоу-бізнесу: В. Козловський, А. Домськи, Т. Калатай, Т. Гончарова, О. Онуфрів, О. Даць.
16:11
Милосердя і «зірки» шоу-бізнесу: В. Козловський, А. Домськи, Т. Калатай, Т. Гончарова, О. Онуфрів, О. Даць.

АУКЦІОН  НА  ПІДТРИМКУ ТАЛАНОВИТИХ ДІТЕЙ-СИРІТ


Зі шкільних підручників знаємо, як громадою викупляли з кріпацтва Тараса Шевченка. Та кріпацтво - минулося, а страшні лабети сирітстсва - залишилися. Тож сьогодні, 25 листопада, в львівському ресторані «Шекспір» відбудеться благодійний вечір. На ньому збиратимуть кошти для стипендій десятьом талановитим вихованцям, учасникам програми «Дорога до успіху», з різних дитячих будинків України. Вони в 2012 році, закінчивши школу, розпочнуть самостійне життя.


Кошти будуть отримані від продажу картин художниці Олени Онуфрів (колекція «Тіні на траві» та картина «Арома»), вечірньої сукні від fashion дизайнера Олени Даць, а також інших її речей, пожертвуваних на благодійництво.


Нинішний вечір будуть вести - Тала Калатай і Тетяна Гончарова.

На гостей чекає насичена програма, зокрема, співатимуть Віталій Козловський та Аріна Домскі. 


Відбудеться fashion показ від Олени Даць.

Організаторами вечора є: редакція журналу «Viva!Україна», школа плавання Дениса Силантьєва, ресторан «Шекспір» та аквапарк «Пляж»    (м. Львів).

Одна з благодійниць-організаторів вечора, Інна Силантьєва, підкреслила: «Ми з радістю прийняли пропозицію від журналу «Viva!» підтримати благодійний вечір. Благодійність для мене – це святе. Адже немає нічого кращого в житті, ніж допомагати людям, дітям та просто оточуючим, яким це необхідно. А найкраща подяка – це щасливі обличчя та посмішки, які чарують не лише мене, але й усіх навколо».


Милосердя об»єднує людей. В тому числі і «зірок» шоу-бізнесу, як от видно з плакату співачки Аріни Домскі, яка агітувала на Всесвітній День донора здавати кров для країни. Вона не лише особисто здала кров, але і закликала своїх прихильники зробити так само. Крім того, співачка пообіцяла, що таку акцію вона буде проводити щороку.

Це світле почуття – ознака шляхетності, без якої сучасна інтелігенція уже себе не уявляє. І в цьому є також велика заслуга Червоного Хреста, який завжди виконує роль флагмана у справах, які у першу чергу вимагають від людини – чуйного серця і милосердя.

Фото - з особистих сайтів В.Козловського, А. Домські, О.Онуфрів, О.Даць, Т.Калатай, Т.Гончарової

Прес – служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

Переглядів: 2038 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 20:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024