Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Листопад » 27 » Молодіжний рух Червоного Хреста: Київщина – заснування молодіжного клубу
22:01
Молодіжний рух Червоного Хреста: Київщина – заснування молодіжного клубу

МОЛОДИМ ВСЕ ДО СНАГИ


 24 листопада відбулося засідання молодіжного клубу Київської обласної організації ТЧХУ, в якому взяли участь 17 найактивніших представників учнівської та студентської молоді.

 Перше питання порядку денного було про стан і перспективи розвитку молодіжного руху Товариства в Україні й на місцях. З вступним словом виступила голова організації Галина Кожедуб, після чого учасники зборів заслухали звіт про участь у молодіжній асамблеї члена молодіжної ради ТЧХУ Катерини Жураківської(на фото — в червоному пальті). Також вона ознайомила присутніх із завданнями, що лежать перед молодіжним клубом, і стратегією його діяльності в розрізі затверджених асамблеєю документів.

Після цього, згідно Положення про молодіжний клуб, обрали голову клубу — Олену Софієнко.

 Наступним пунктом обговорення стала акція для підопічних дитячого будинку «Материнка». Консультувала з даного питання спеціально запрошена спеціаліст служби у справах дітей Білоцерківської міської ради Альона Федоренко. В ході обговорення члени клубу склали орієнтовний план заходу, визначили його організаторів і учасників.

Апогей засідання стосувався наступаючого Міжнародного дня боротьби з ВІЛ/СНІД. До акції з його приводу організація готується не один місяць, тому без долі іронії можна заявити, що 1 грудня відбудеться чи не найвизначніша волонтерська подія року в Білій Церкві.

 Не менш жваву та конструктивну дискусію викликали й такі важливі питання, як організація акції «Подарунки Святого Миколая» для дітей-сиріт, робота по навчанню населення навичкам першої допомоги тощо.

 Завершилися ж збори на ноті позитивній, а саме — визначенням кандидатів від Білої Церкви на загальнодержавний конкурс «Волонтер року 2011». Наше місто буде представлено на ньому трьома доброчинцями: Оленою Софієнко (номінація — волонтера активіст), Катериною Жураківською (волонтер-милосердя) й Іваном Степурою (волонтер-помічник). Усі вони відряджені на конкурс членами клубу одноголосно.

Джерело: http://red-cross.org.ua/news/2011-11-25-68

Переглядів: 928 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 08:34
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024