Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Листопад » 29 » Щоденник засідання Ради делегатів МФ ТЧХ і ЧП в Женеві
22:44
Щоденник засідання Ради делегатів МФ ТЧХ і ЧП в Женеві

ЯДЕРНУ ЗБРОЮ – НА СМІТНИК  ІСТОРІЇ !



25 листопада також відбулося засідання Ради делегатів.       

Розглянуто наступні питання (із щоденника засідання):

1.Засідання розпочали прийняттям Міжнародної резолюції, запропонованої Австралійським, Японським і Норвезьким Червоним Хрестом під назвою «Робота в напрямку ліквідації ядерної зброї».

 

2.Жіночі Мережі Червоного Хреста і Червоного Півмісяця прагнуть збільшити своє членство. Дані мережі були створені на початку цього року. «Ми не феміністки, навпаки, ми боремося за гендерну рівність та визнання", - сповістила Гендиректор Болгарського ТЧХ – пані Софія Стойменова. Генеральний Секретар Шведського Червоного Хреста – пані Ульріка Кагстром закликала жінок долучатися та підтримувати цю ініціативу.

 

3.Надихаючи майбутні покоління через збереження нашої спадщини. Делегатам було запропоновано долучитися до справи розвитку музею Червоного Хреста і Червоного Півмісяця в Женеві, який буде знову відкрито в 2013 році після ремонту. В музеї проводитимуться нові цікаві виставки. У 2015 році Рада Делегатів та команда музею представить рекомендації по подовженню розповсюдження інформації про музей.

 

4.Червоний Півмісяць Палестини та Щит Давида: Зміцнення співробітництва. Проект резолюції про взаємопорозуміння між Палестинським Товариством Червоного Півмісяця та Марен Давид Адом в Ізраїлі буде розглянуто в ході майбутньої 31-ої конференції. Незалежний спостерігач процесу імплементації - Пар Стенбек та 10 делегатів висловили свою підтримку проекту резолюції, маючи сподівання, що буде покладено початок налагодженого співробітництва, а також продовжено активну гуманітарну діяльність.

 

5.Медаль Анрі Дюнана присуджується за видатні гуманітарні досягнення:Шімеліс Адугна з Ефіопії, Астрід Ноклейбе Хайберг з Норвегії і Бошко Яковича з Сербії за виняткові індивідуальні досягнення і велику відданість Червоному Хресту та Червоному Півмісяцю нагороджено найвищою нагородою Міжнародного Руху.

 

6.Теплий прийом чекає на делегатів в Австралії в 2013 році. У Сіднеї з 12 по 15 листопада 2013 року пройде наступна Генеральна Асамблея та Рада делегатів. «Ми маємо намір зробити цю подію незабутньою», - наголосив голова Австралійського Червоного Хреста Грег Віке

Джерело: офіційний сайт НК ТЧХУ - http://redcross.org.ua

 

 



 


Переглядів: 962 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 16:54
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024