Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Грудень » 6 » 5 грудня – Міжнародний День Волонтера: для збору подарунків у Львові створять фабрику Святого Миколая
17:28
5 грудня – Міжнародний День Волонтера: для збору подарунків у Львові створять фабрику Святого Миколая

ЧУДОТВОРЕЦЬ   ЗАПРОШУЄ  У  ПОМІЧНИКИ


До Дня святого Миколая у Львові волонтери створять спеціальну фабрику, де збиратимуть подарунки для потребуючих дітей.

Створення фабрики передбачене благочинною акцією «Миколай про тебе не забуде», котру щороку організовує МГО «Академія української молоді» разом із навчальними закладами та всіма небайдужими людьми.

Фабрика розпочне свою роботу 12 грудня у Львівському палаці мистецтв. Тут прийматимуть та пакуватимуть подарунки, які помічники Миколая віддадуть потребуючим дітям (дітям-сиротам, дітям із малозабезпечених та багатодітних родин, дітям з особливими потребами) напередодні свята. Волонтери закликають усіх небайдужих львів’ян, підприємців приносити книги, іграшки, канцелярське приладдя, солодощі – тобто всі ті речі, якими діти найбільше тішаться і яких найбільше чекають. Єдине, що просять не приносити – це одяг, оскільки його важко підібрати до відповідного віку дитини. Інших обмежень немає.

В головний подарунок кластимуть книжку-журнал, канцтовари, іграшку та солодощі. Якщо будуть якість додаткові речі – даватимуть і додаткові дарунки.

Фабрика працюватиме до 17 грудня. Наступного дня подарунки будуть розносити. Волонтери питатимуть у дітей, чи були вони чемні, які віршики та пісні знають, а потім передаватимуть пакунок від Миколая.

Нагадаємо, волонтери також шукають помічників святого Миколая, які мають бажання долучитися до акції та допомогти розносити подарунки маленьким львів’янам.

На знімку: координатори акції «Миколай про тебе не забуде» Христина Папроцька та Світлана Роднєнкова під час прес-конференції 5 грудня п.р.на тему: «Святий Миколай набирає помічників. У Львові стартує благодійна акція «Миколай про тебе не забуде».  

Фото – Маріана Стрільціва

Джерело: http://zik.ua/ua/news/2011/12/05/322653

 


Переглядів: 1247 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 21:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024