Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Грудень » 7 » Милосердя і шоу-бізнес: американські благодійники передадуть на Львівщину 100 інвалідних візків
18:59
Милосердя і шоу-бізнес: американські благодійники передадуть на Львівщину 100 інвалідних візків

ТАРАС  КУРЧИК – СПІВАК, ПОЛІТИК, ДОБРОЧИНЕЦЬ


Благодійники із США подарують понад 100 інвалідних візків для людей з  особливими потребами Львівщини. Про це 6 грудня на сесії Львівської облради   повідомив депутат Тарас Курчик.

За словами Курчика, він звернувся до своїх друзів у різних країнах світу з проханням закупити для людей з особливими потребами інвалідні візки, щоб максимально вирішити питання з цих потреб у містах Дрогобичі, Стебнику, Трускавці та Бориславі.

«Декілька місяців тому було адресно подаровано для дітей з особливими потребами 12 таких візків, а також, нещодавно, один із благодійників закупив і найближчим часом передасть в Україну 100 нових інвалідних візочків. Також, для людей з вадами зору, уже передано 30 спеціалізованих годинників», – розповів Т. Курчик.

Депутат подякував жертводавцям – парафіянам церкви св. Івана Хрестителя, що в  місті Нью-Арк ( штат Нью-Джерзі, США) за милосердя і конкретну допомогу.

 Це не перша його благодійна акція. Тарас провів багато благодійних концертів, кошти з яких пішли на доброчинність. Причому, не лише в Україні, але і за кордоном.

Звичайно, будучи родом з Дрогобича, він багато доброчинних справ робить для менш успішних земляків. Так, наприклад,14 серпня відбувся благодійний концерт Заслуженого артиста України Тараса Курчика в місті Бориславі. Всі зібрані кошти від продажу квитків, а це понад 9000 грн, співак віддав на потреби Бориславської дитячої лікарні.

Фото - з особистого сайту Т. Курчика

Джерело: http://zik.ua/ua/news/2011/12/07/323093


Переглядів: 1467 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 11:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024