Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Грудень » 14 » Звіти і перспективи: репортаж із засідання правління Львівської ОО ТЧХ
17:40
Звіти і перспективи: репортаж із засідання правління Львівської ОО ТЧХ

ЗВІТ ПРО ЗАСІДАННЯ ПРАВЛІННЯ ЛОО ТЧХ



 На правлінні розглянуто і затверджено: «Стратегію розвитку  Львівської ОО ТЧХ до 2020 р.», відзначено нагородами кращих  медсестер, з нагоди 50-річчя патронажної служби милосердя ТЧХ  України, об»єднано у Стрию районну і міську організації   Товариства в одну установу, виведено декого із старих і введено у  правління нових членів - активістів червонохрестівського руху. 


Учасники правління, збираючись на своє єдине у році засідання, жартували між собою, що у Львівській ОО ТЧХ зовсім не бояться забобонів, бо призначили такий важливий форум саме на 13-е число. Їх привітно зустрічали у вестибюлі патронажні медичні сестри, які сиділи за столами реєстрації і ретельно трудилися над обліком все прибуваючих і прибуваючих груп делегатів і запрошених.


На знімку: (зліва на право) патронажні медичні сестри - Піцик Надія (Залізнична РО ТЧХ м. Львова), Поліщук Юля (Личаківська РО ТЧХ м. Львова), Балух Олена (Шевченківська РО ТЧХ м. Львова).

І ось реєстрацію завершено. Тепер можна хвильку перепочити і займати свої місця в актовому залі ГУ ВОЗ ЛОДА.  


На знімку: керівник патронажної служби милосердя Львівської ОО ТЧХ Марія Уманова (справа), проводить перед засіданням правління останні консультації з Іриною Шевчук, президентом Львівської Обласної Асоціації Медичних Сестер.

У президію форуму запрошуються авторитетні керівники і друзі Червоного Хреста.


На знімку: (зліва на право): Людмила Гдулевич  - заступник директора Львівського медичного коледжу Підвищення Кваліфікації Кадрів, Ірина Шевчук - президент Львівської Обласної Асоціації Медичних Сестер, Мирон Борисевич – заступник начальника міського управління  охорони здоров»я ЛМР.

Доповідач розповів про попередні підсумки року, про співпрацю Львівської обласної організації ТЧХУ з головними управліннями праці та соціального захисту населення, охорони здоров’я з питань надання медико-соціальної допомоги одиноким людям похилого віку, інвалідам та ветеранам ВВВ, іншим незахищеним верствам населення.

Торкнувшись роботи патронажних медичних сестер, які в цьому році відзначають свій 50-річний ювілей заснування, В. Мойсеєнко повідомив, що Україна – єдина держава на пострадянському просторі, яка зберегла цю службу з часів розпаду СРСР і добилася державного фінансування.

Керівництво Німецького Червоного Хреста, бачачи фінансові і господарські негаразди молодої держави, прийняло рішення всіляко підтримувати цю службу, закуповувати для їх пацієнтів на зібрані кошти від німецьких жертводавців ліки, і поставляти їх на безкоштовній основі в Україну.


На знімку: на трибуні – головний доповідач, голова Львівської ОО ТЧХ Валентин Мойсеєнко.

За успіхи у роботі і з нагоди «золотого ювілею» медсестринства Товариства, згрупованих у ПСМ ТЧХ України, керівництво Львівської ОО ТЧХ нагородило Грамотами і оголосило подяки таким працівникам: патронажним медичним сестрам - Фляк Н.І., Пасемко Л.І., Йоп М.М., Кузьма Г.В., Балух О.А., Солдатова І.С., Лись Г.М., Мельник  К.С. ; молодшим сестрам - Лата Л.С., Рибак М.С.

Так співпало, що патронажна медична сестра з Бродівської РО ТЧХ Емілія Горбатюк, у ці дні відзначала своє 50-річчя з дня народження. Вона також була нагороджена Грамотою за відмінну роботу та з нагоди подвійного ювілею – заснування «корпусу милосердя» Товариства і свого власного пів сторіччя. На жаль, вона захворіла, і не змогла бути присутньою на засіданні.

 

У цей день Ірина Шевчук (на знімку) , президент Львівської Обласної Асоціації МедичниСестер,теж нагородила своїх активістів. Ними стали патронажні медичні сестри ЛОО ТЧХ - Паливода  Оксана, Леськів  Неоніла, Цюник Леся.


 Далі пішла мова про затвердження стратегії розвитку Львівської обласної організації  Товариства Червоного Хреста України до 2020 р. Ця частина резолюції засідання правління ЛОО ТЧХ видалася нам настільки важливою, що цей документ буде опубліковано на сайті окремо. Слідкуйте за нашими наступними випусками.

Нижче – фотографії патронажних медичних сестер, що були нагороджені Грамотами ЛОО ТЧХ на засідання правління червонохрестівців Львівщини.

На знімку: Надія Фляк - патронажна медична сестра Старо-Самбірської РО ТЧХ 


На знімку: Марія Йоп - патронажна медична сестра Мостиської РО ТЧХ


На знімку: Олександра Веневітіна - молодша сестра Франківської РО ТЧХ м. Львова 


На знімку: Ольга Роман - патронажна медична сестра Залізничної РО ТЧХ м. Львова 


На знімку: Олена Балух - патронажна медична сестра Залізничної РО ТЧХ м. Львова 


На знімку: Ірина Валько - старша медична сестра Львівської ОО ТЧХ


На знімку: Неоніла Леськів - патронажна медична сестра Франківської РО ТЧХ м. Львова 


На знімку: Леся Цюник - патронажна медична сестра Бориславської МО ТЧХ


На знімку: група нагороджених патронажних і молодших медичних сестер з керівництвом Львівської ОО ТЧХ.

Фото - Ірини Апостолюк та Юлі Поліщук.

Прес – служба Львівської ОО ТЧХ

 

 

 





Переглядів: 1209 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 13:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024