Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Грудень » 20 » Свято Миколая у Личаківській районній організації Товариства Червоного Хреста м. Львова
09:55
Свято Миколая у Личаківській районній організації Товариства Червоного Хреста м. Львова

ЧУДОТВОРЕЦЬ  У ДІТЕЙ  З  КЛУБУ «БАГАТО  СЕРДЕЦЬ»


Навіть у День святого Миколая у цьому клубі діти зайняті. Очікуючи на Чудотворця, вони грають у шашки, фігурками для яких є корки синього і білого кольорів від пляшок з-під газованої води. 

Зрозуміло, діти з бідних родин - не ходять у фітнес-клуби, аквапарки, на театральні вистави та інші дорогі види нашого дозвілля. Для них клуб «Багато сердець», що входить до скаду Установи Дитячих Юнацьких Молодіжних Клубів Личаківського району м. Львова, робить все, що може. Очолює його роботу педагог - організатор Ольга Дмитрівна Николаєва.

На сьогоднішнє свято завітали і діти сусіднього клубу «Світанок», з педагогом -організатором Галиною Романівною Барзій. У них також  є діти з дуже бідних родин, у яких щодня думають, як звести кінці з кінцями. Про свята – і говорити нічого.

Личаківська РО ТЧХ м. Львова потурбувалася про них. Голова ревкомісії Товариства Зеновія Грицевич організувала для цих дітей спонсорську підтримку, запросивши на свято керівників мережі магазинів жіночого одягу «N – СТИЛЬ», «GLAMUR», яких представляла приватний підприємець Наталія Прус.



Зустріла гостей голова Личаківської РО ТЧХ Ірина Апостолюк. У цей день автомобіль благодійників курсував містом з емблемою Червоного Хреста. Старші діти допомогли принести пакунки з машини у клуб. Тут уже грала музика, був піднесений настрій і діти радісно привітали посланців від св. Миколая оплесками.




Урочиста частина була недовгою. Ірина Апостолюк представила гостю, Наталія Прус звернулася до членів клубу з привітальним словом і розпочався невеликий концерт. Квартет виконав пісню «О хто-хто Миколая любить», яку підхопив увесь зал на чолі з Ангелом-Хоронителем.

«Діти, хто знає, святий Миколай був бідним, чи багатим?» - запитала в аудиторії педагог - організатор Ольга Дмитрівна Николаєва. Відповіді були одностайні – «багатим». І про цього багача, який був на диво великим добротворцем, вони почули від свого керівника захоплюючу розповідь. Закінчила Ольга Дмитрівна її епізодом розмови св.Миколая з Богом на смертному одрі. «Яке твоє останнє бажання?» - запитав Бог у недужого. «Дозволь мені хоч іноді бачити дітей, бо я їх дуже люблю», - попросив Миколай. «Я знав, що ти про це попросиш, - відповів Бог, - тож дозволяю тобі раз у рік сходити з неба до дітей у День свого народження і роздавати їм подарунки».




Спонсори – не поскупилися. На подарунки, які вони приготували дітям, було витрачено понад 3000 грн. Крім традиційних солодощів, мандарин, бісквітів, тістечок, добротворці на День св. Миколая дарували підліткам – блузочки, піджачки, спіднички, гольфики, жилеточки, курточки з фірмовими етикетками підприємств-виробників.Допомагали пакувати подарунки безробітні, скеровані Міським Центром Зайнятості в Личаківську РО ТЧХ м. Львова на громадські роботи.


 

День св. Миколая приніс дітям – радість, а дорослим – задоволення і полегшення на серці  від зробленої пожертви.




Прийшов час розставатися. Добротворці, яких св. Миколай звів у клубі "Багато сердець" уперше, обмінялися адресами і домовилися про подальшу співпрацю. Адже добрі діла можна творити не лише раз на рік, а і в інші дні року, особливо тоді, коли душа бажає високих вчинків і очищення від буденних клопотів.


Прес - служба Личаківської РО ТЧХ  м. Львова  

 

 


 

 

 

 

 

 

Переглядів: 1174 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 06:36
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024