Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Грудень » 24 » Скаути передали Вифлеємське світло Архиєпископу РКЦ в Україні Мечиславу Мокшицькому
20:16
Скаути передали Вифлеємське світло Архиєпископу РКЦ в Україні Мечиславу Мокшицькому

СВІТЛО З ВИФЛЕЄМУ – СВІТИТЬ КОЖНОМУ


Перед католицьким Святвечором, 23 грудня, Організація Українських Скаутів передала Вифлеємське світло Архиєпископу РКЦ  в Україні Мечиславу Мокшицькому.

У часи Катерини Зарицької, яка у свій час була скаутом, а у подальшому - головою Українського Червоного Хреста, багато родин в Галичині мали у своєму складі вірних РКЦ, тому що практикувалися змішані шлюби і за Різдв»яний стіл сідали на Святвечір двічі – 24 грудня і 6 січня.

З прийняттям Церквою єдиного релігійного календаря, така потреба відпаде сама собою. А поки що, на знак вшанування і поваги до громадян католицького віросповідання, вже стало традицією те, що напередодні Святвечора представники Організації Українських Скаутів  відвідують Архиєпископа РКЦ в Україні Мечислава Мокшицького (на знімку). 

Скаути подякували йому за пастирську опіку та благословення акції ОУС «Вифлеємське світло миру – 2011», а  також за духовну опіку над українською молоддю та вірними Архідієцезії.

Архиєпископ своєю чергою висловив бажання тіснішої співпраці поміж Церквою та молодіжними громадськими організаціями, а також підкреслив важливість християнського виховання молоді.

Скаути, передаючи Світло Владиці, побажали, щоб Вифлеємське світло зігрівало теплом усю громаду Римо-Католицької Церкви в Україні.


Сьогодні Личаківська районна організація Товариства Червоного Хреста м. Львова приєднується до цих теплих побажань скаутів. Нехай і надалі благодать Божа, Його любов і милість перебувають у серцях усіх галичан постійно, безвідносно до того, хто до якої конфесії належить !.

З повагою...

Адміністрація і Редакція Порталу

Личаківської районної організації Товариства Червоного Хреста  м. Львова

Переглядів: 941 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 03:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024