Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Грудень » 31 » У первинних осередках Личаківської РО ТЧХ м. Львова: що було, є і буде на офіційному сайті СШ-63
12:49
У первинних осередках Личаківської РО ТЧХ м. Львова: що було, є і буде на офіційному сайті СШ-63

КОЛЕКЦІЯ  ПЕТРА ЧОБОТА


 Хтось колекціонує поштові листівки, марки, монети, а учень 11- Б класу Львівської СШ-63 Петро Чобіт –  слайди про життя свого навчального закладу. 






З цих знімків він монтує слайд-фільми, які розміщає на сайті школи, який сам же і сконструював і виконує зараз роль адміністратора цієї веб-сторінки. В Інтернеті її можна знайти за адресою: http://school63.ucoz.ua/

Вона має уже понад 30 тисяч відвідувань,  хостів -10807, відвідувачів – 10710, на відвідувача припадає переглядів  – 2,8 сторінки. Ці успіхи Петро досягнув трохи більше, ніж за рік часу. Вперше він вийшов в Інтернет 31.10.2010 р., і з тих пір його сайт переглянули не лише тисячі школярів зі Львова й інших міст України, але й зі США, РФ, Польщі, Німеччини, Великобританії, Італії, Японії, Об»єднаних Арабських Еміратів та ін. країн. 



«Знімки школярів, - розповідає Петро, - наочно показують, як швидко плине час». І показує фотографію учениці школи Марійки Шевелій. Ось вона на ньому ще учасниця гуртка образотворчого мистецтва, і позує з картиною «Яблука», намальованою власноручно на одному із занять у вчительки Ірини Федорівни Мельник, а вже у червні 2011 р. одержала Атестат Зрілості. 


Те саме можна сказати і про учасників конкурсу «Малюнок на асфальті». Об»єктив зафіксував дітей, а нині – це вже юнаки і дівчата-випускниці.

Перед Різдвом Петро планує розмістити на своєму сайті репортаж з майстер-класу, на якому можна навчитися смажити пампухи. Для того, щоб описати всю технологію замісу і випічки, йому вистарчило всього кілька слайдів. 




Гордістю Петра є фотографії, зняті під час канікул, коли настає пора різних екскурсій. І хоч у музеях, як правило, не можна фотографувавти, він все-таки зробив кілька знімків на пам»ять.



Тож виховний процес у Львівській СШ-63 має багато граней. Кожна з них – важлива. І ми від щирої душі бажаємо педагогам і їх вихованцям у Новому 2012 р. – успіхів, щастя, здоров»я, радості!

 А головне – завжди йти дорогою правди, справедливості і милосердя.

Фото - Петра Чобота

Прес - служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

Переглядів: 968 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 11:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024