Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Січень » 27 » Міжнародна співпраця: угоду ТЧХ України та компанії Кока-Коли Беверіджиз Україна - підписано
18:58
Міжнародна співпраця: угоду ТЧХ України та компанії Кока-Коли Беверіджиз Україна - підписано

          ПАРТНЕРИ  ДИВЛЯТЬСЯ  У  ЗАВТРА


  

Сьогодні, 27 січня, корпорація „Кока-Кола Беверіджиз Україна” і Товариство Червоного Хреста України підписали довгострокову угоду про партнерство, яка передбачає виконання спільних проектів та програм, спрямованих на реагування на надзвичайні ситуації, підтримку людей з особливими потребами, одиноких громадян похилого віку та інших соціально незахищених верств населення.

Ділові стосунки компанії „Кока-Кола Беверіджиз Україна” та Товариства Червоного Хреста України розпочалося у 2009 р. під час боротьби з епідемією грипу H1N1 в Україні.


Генеральний директор компанії „Кока-Кола Беверіджиз Україна” Жан-Ноель Рено під час спільної прес-конференції підкреслив: „Головною метою нашої співпраці є допомога постраждалим людям та громадам. Нашим наміром є направляти зусилля Компанії у сфери, де ми є експертами: постачання напоїв найвищої якості, використання власної національної логістичної системи та залучення наших співробітників до волонтерських програм».

В корпорації цінують і те, що Товариство Червоного Хреста є найбільш авторитетним і професійним партнером у різних гуманітарних місіях. Його працівники і волонтери - з величезним практичним досвідом, володіють розгалуженою мережею своїх підрозділів. Все це і створює можливість надавати ефективну допомогу, як в межах держави, так і в цілому світі.


Високо цінує багатолітню співпрацю з корпорацією президент Товариства Червоного Хреста України Іван Усіченко. Коментуючи співпрацю, він зазначив: „ Підписання Угоди про партнерство між „Кока-Кола Беверіджиз Україна” і Товариством Червоного Хреста України означає новий етап наших стосунків, який сприятиме кращій готовності до катастроф, зменшенню людських страждань і, разом з тим, надихне мільйони стати волонтерами, а представників великого бізнесу - розділити цінності Червоного Хреста і Червоного Півмісяця”.


Знаменно, що даючи відповідь на питання: «Які основні проекти з корпоративної соціальної відповідальності підтримує корпорація в Україні?», - Жан-Ноель Рено відповів, що окрім Товариства Червоного Хреста, система компаній Кока-Кола в Україні підтримує: Національний Олімпійський Комітет, Національні Федерації футболу та баскетболу, Національний культурно-мистецький та музейний комплекс „Мистецький Арсенал”, музичний етно-фестиваль „Країна Мрій” та Міжнародну Комісію із захисту річки Дунай (ICPDR).

«Ми також постійно залучаємо наших співробітників до проведення традиційних Зелених Днів по всій країні» - підкреслив Жан-Ноель Рено. Прес-конференція пройшла у теплій, діловій обстановці.

Фото – НК ТЧХ України

Відділ інформації та громадських зв’язків НК ТЧХ України

Переглядів: 1050 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 14:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024