Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Січень » 30 » Міжнародна діяльність Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України
16:26
Міжнародна діяльність Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України


                                        ДОРОГОЮ МІЖНАРОДНОЇ СПІВПРАЦІ

 

Міжнародна діяльність Львівської обласної організації

Товариства Червоного Хреста України у 2011 р.

 

Вважаємо позитивним моментом діяльності ООТЧХ – це організація роботи з зарубіжними

партнерами.

І. Протягом дії програми "Допоможемо хворим дітям  України з вадами серця”, прооперовано за кордоном 279 дітей з різних областей України з вродженими вадами серця, яким було відмовлено в операціях в Україні у зв’язку з високим ризиком оперативного втручання / 5–10% шансів на їх успішне проведення/, або відсутністю специфічного обладнання для їх проведення. Приблизна вартість одного оперативного втручання складає від 15 до 20 тис. $ Євро / з перельотом, оперативним втручанням, проживанням батьків/.

Обладнання, яке було завезено в 2009 році  в обласну дитячу клінічну лікарню – ангіографічний комплекс / 3млн.400 тис. грн. /, інструментарій, дихальний апарат, дає змогу оперувати дітей зі всієї України на базі кардіологічного відділення. 30 дітей були прооперовані у Львові хірургами із Страсбурга.  Розхідний оперативний матеріал фінансується Люксембурзькою стороною. В листопаді 2010 року був завезений новий ультразвуковий апарат, вартістю 40 тис. Євро.

По приблизним підрахункам, вартість даного проекту на сьогоднішній день становить коло 4 млн. Євро.

 

        ІІ. За сприяння Фрайбурзького Червоного Хреста:

фондом Максиміліана Кольбе було зібрано 175,5 тис.грн, що дало змогу  реалізувати програму медико-соціального центру м. Львова  – забезпечення ліками, культурна програма.  По своїй суті цей проект унікальний та єдиний в Україні.

Співпраця:

- Баденський ЧХ –поступило коштів від Баденського ЧХ  на підтримку Проекту МСЦ  в 2011 -  1500 євро

На програму «Медикаменти» - Баденський ЧХ – поступило 61тис. 500 грн ( видано медикаментів для одиноких, підопічних ЧХ  на 41 тис 500 грн за період квітень-листопад.

 

- Організацією  Максиміліан-Кольбе-Верк- Німеччина- відправлено 8 осіб в’язнів на оздоровлення до Німеччини на повне забезпечення від МКВ

 

 

*      За сприяння благодійного фонду « Фонд Меркле» в м. Червонограді

( голова Горошко М.І.):

   спеціально випікається хліб з вітамінними добавками – два рази на тиждень для 725 дітей та 625 одиноких людей похилого віку, а це допомога біля 6 000 грн. в тиждень;

        закуповуються продуктові набори, комплекти постільної білизни;

 

*      За сприяння Фрайбурзького Червоного Хреста в м. Червонограді:

        "Гаряче харчування” – 30 дітей-сиріт харчуються 5 разів на тиждень;

        Закупка медикаментів;

        Проводяться вечори для людей похилого віку;

        програма лікування дітей, хворих на гіпоплазію у м. Червонограді, с. Соснівці / медичний огляд, забезпечення медикаментами, вітамінами, лікування, реставрація емалі зубів, виготовлення пластикових кап.

 

ІІІ. Завдяки плідній співпраці з м. Регенсбург (Німеччина) – 28,2т на суму 6,7 тис. Євро та м. Бока-Ліні (Франція) – 8,2 т на суму 190 Євро, були отримані гуманітарні вантажі – медичне обладнання, постільна білизна,  учнівські парти, столи, стільці, одяг для мед. установ Львівщини та для потребуючих громадян області.

 

ІV. Яворівська РО ТЧХ, Жовківська РО ТЧХ співпрацюють з німецьким ЧХ м. Опфінген, м. Умкірх. В програму входить харчування одиноких людей похилого віку, дітей з малозабезпечених сімей, фінансування святкових вечорів для людей похилого віку.

V. Підписана угода  з Польським Червоним Хрестом, м. Бідгошч, м. Жешув, терміном на 5 років, яка  передбачає обмін школярами, перебування їх у літніх таборах та вивчення історії Червоного Хреста та МГП. З нашими польськими партнерами  м. Бідгощчь та м. Жешув обговорювалось питання про взаємодію груп волонтерів по першій невідкладній допомозі в рамках підготовки до Євро–2012. Велике зацікавлення викликало створення навчально-тренувального центру при Львівській обласній організації Товариства Червоного Хреста.

 

 

Голова Львівської ОО ТЧХУ                                                    В.А. Мойсеєнко

Переглядів: 1001 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 05:55
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024