Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Січень » 31 » Підписання угоди між Львівською обласною асоціацією інвалідів ВОІ СОІУ та Львівською ОО ТЧХУ на 2012 р.
16:34
Підписання угоди між Львівською обласною асоціацією інвалідів ВОІ СОІУ та Львівською ОО ТЧХУ на 2012 р.

           СЕРЙОЗНІ  НАМІРИ  ПАРТНЕРІВ


Львів. 31.01.2012:  в приміщенні Львівської  обласної асоціації інвалідів відбулося засідання ради асоціації Львівської обласної асоціації інвалідів ВОІ СОІУ , на якому було підписано Договір про співпрацю і дружбу на 2012 р. із Львівською обласною організацією Товариства Червоного Хреста  України.

Угода  про партнерство передбачає виконання спільних проектів та програм, спрямованих на соціальний захист інвалідів, що випливає з намірів розширення напрямів своєї діяльності щодо виконання статутних завдань, а також з метою забезпечення впровадження на Львівщині вимог Конвенції ООН «Про права інвалідів».

Асоціація готує альтернативну  (до державної) доповідь про виконання вимог Конвенції ООН про права інвалідів в Україні, яка буде подана в ООН  у березні 2012 року.



Договір про співпрацю на цей рік включає такі пункти:

-          об’єднання зусиль громадських організацій інвалідів Асоціації і Львівської ОО ТЧХ України на всебічну підтримку інвалідів в складних життєвих ситуаціях;

-          розширення інформаційного обміну між інвалідними організаціями Львівської обласної Асоціації інвалідів і місцевими організаціями ЛОО ТЧХ в питаннях, що стосуються проблем інвалідів, та їх вирішення;

-          пошуку можливостей реалізації спільних заходів, що стимулюють суспільство на благодійництво, в тому числі – з проблем наданні гуманітарної допомоги інвалідам, та їх громадським організаціям.



-          спільної участі в гуманітарних програмах, основою яких є медико-соціальна допомога і профілактика туберкульозу та інших захворювань, що спричиняють інвалідність.

-          надання інформації у часописі для інвалідів «Благовіст» про роботу Львівської ОО ТЧХ України та його осередків  з проблем підтримки інвалідів,  і їх громадських організацій у важких життєвих обставинах. 

-          надання благодійної допомоги членам громадських організацій інвалідів  міст і районів області до Міжнародного дня інвалідів, а також в інших     випадках, передбачених Угодами, укладеними районними організаціями Сторін.

Для реалізації завдань, зазначених в пунктах цього Договору, Сторони залучають  своїх індивідуальних і колективних членів. Зміни та доповнення до цього Договору вносяться за взаємною згодою Сторін шляхом укладення додаткових угод. Цей Договір набув чинності з дня його підписання Сторонами, і буде діяти до повного виконання взятих зобов’язань.




За Львівську обласну асоціацію інвалідів ВОІ СОІУ свій підпис поклав її керівник Л.А.Тарасенко , за Львівську обласну організацію Товариства Червоного Хреста України – голова В.О. Мойсеєнко.

Фото - ЛОО ТЧХУ

Прес – служба Львівської ОО ТЧХ України                                                                         

     

Переглядів: 1090 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 06:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024