Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Лютий » 5 » Молодіжний рух Червоного Хреста: переможці конкурсу "Волонтер року 2011"
14:46
Молодіжний рух Червоного Хреста: переможці конкурсу "Волонтер року 2011"

НОМІНАНТИ   РОКУ  ВОЛОНТЕРА


Десять років тому ООН проголосила Міжнародний рік волонтера задля вшанування внеску добровольців у розвиток суспільства. Ювійлений з того часу 2011 рік було оголошено ООН Міжнародним роком волонтера і волонтерства, щоботримати можливість проаналізувати належним чином зміни, які відбулися у громадському секторі за ціле десятиріччя.

В Україні з цієї нагоди восени було проведено під егідою ООН масову широку молодіжну акцію у Харкові. Вона одержала офіційну назву  - Перша Всеукраїнська Молодіжна Асамблея 2011 (на знімку: перший день роботи). Її було організовано за підтримки Посла Доброї Волі Червоного Хреста України (2010-2012) Марка Девіча, капітана футбольної команди «Металіст».  

За Положенням "Посол доброї волі Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України" - це авторитетна у краї людина, що підтримує добрі починання та допомагає привернути увагу громадськості до благочинної діяльності. І хто краще може справитися з цим завданням, як не популярний футболіст, центр-форвард улюбеної команди багатомільйонної Слобожанщини!

Про підсумки «Асамблеї -2011» ми повідомляли у блоці «Новини» на сторінці: http://lviv-redcross.at.ua/blog/2011-10-02-79

Днями, у Національному Комітеті Товариства Червоного Хреста України підбито підсумки вже традиційного конкурсу «Волонтер року». В цьому році захід проводився шляхом обрання переможців членами новообраної у Харкові на Асамблеї Молодіжної ради Товариства. Вона обрала переможців у таких номінаціях: «волонтер-помічник», «волонтер-активіст» і «волонтер милосердя».

З усіх анкет, надісланих до Національного Комітету ТЧХ України, (їх було аж п’ятдесят одна), вибрали подання на найкращих молодих волонтерів. Більше за всіх заявок на участь у конкурсі надіслала Рівненська обласна організація. Їх було аж сімнадцять! Традиційно активною виявилась Луганська обласна організація, яка також надіслала багато анкет.

Отже, найцікавішим залишається питання: хто ж переміг? Після довгої дискусії члени Молодіжної ради при НК ТЧХ України, в яку входять 8 осіб, зокрема: Наталя Василюк (голова), Катерина Жураківська, Осман Зиятдинов, Світлана Невмержицька, Даша Нечипоренко, Анна Ігнатенко, Володимир Литовченко, вирішили:


Людмилу Пампуру з міста Житомира. визнано найкращим волонтером 2011 року і переможцем у номінації "Волонтер милосердя" 

В номінації «Волонтер милосердя» переміг:


 Васильцов Владислав (м. Харків) 


В номінації «Волонтер-активіст» переможцями стали:


Андрян Армен (м. Полтава),


Халілова Севіля (м. Сімферополь),


Мартинов Антон (м. Луганськ).


В номінації «Волонтер-помічник» перемогли:


Топольська Світлана (м. Вінниця),


Кукурудза Тетяна (м. Борщів, Тернопільської обл.),


Колядич Тетяна (м. Рівне).


В   І  Т  А  Є  М  О     П  Е  Р  Е  М  О  Ж  Ц  І  В !

Про кожного з них - зарисовки у наступних випусках Новин


Джерело: http://www.redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=161 

 

 

Переглядів: 1080 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 06:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024