Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Лютий » 8 » Вісті з районів: освячення офісу Новороздільської МО ТЧХУ на Львівщині
17:18
Вісті з районів: освячення офісу Новороздільської МО ТЧХУ на Львівщині

ПРАЗНИК  ОСВЯЧЕННЯ  ОФІСУ



Днями, 3 лютого, у Новому Роздолі сталась неординарна подія – відбулось офіційне відкриття офісу Новороздільської міської організації Товариства Червоного Хреста України.




На урочистості прибули керівники Львівської ОО ТЧХ: голова Валентин Мойсеєнко, головний спеціаліст Алла Саченко,  головна медична сестра Марія Уманова, старша медична сестра Ірина Валько, головний бухгалтер Олена Белякова. На свято прибула  голова Миколаївської РО ТЧХУ Лідія Буфан. 



Були на ньому і представники міської ради Нового Роздолу - радник міського голови Богдан Токар та депутат міської ради Анатолій Шалаєв.

Розділити радість червонохрестівців прийшли колеги з Новороздільської міської лікарні, міських спілок - ветеранів, інвалідів «Промінь життя» та чисельнні волонтери Новороздільської МО ТЧХУ.


Освячення приміщення проводив молодий священик о. Роман Штигер, який у своєму вітальному слові з нагоди урочистої події підкреслив, що питання служіння Богові та людям, чим, власне, й займається Червоний Хрест, сьогодні, як ніколи, актуальне і потрібне кожній людині та благословенно Богом!



Голова Львівської обласної організації ТЧХ України Валентин Мойсеєнко, вітаючи господарів свята, провів історичний екскурс в часи заснування Товариства і наголосив, що Міжнародний Комітет Червоного Хреста, а також Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця - є одними з найвпливовіших в світі, а логотип Червоного Хреста входить до шістки найбільш відомих світових брендів.

Діяльність організації, - продовжив голова обласного ТЧХУ Валентин Мойсеєнко, - спрямована на задоволення потреб інвалідів, немічних, пенсіонерів тощо. Тому представники Червоного Хреста активно працюють у «гарячих точках планети», в зонах стихійного лиха.


Окремо Валентин Мойсеєнко відзначив продуктивну діяльність Новороздільської міської організації ТЧХУ, і за успіхи на ниві милосердя вручив голові НМО ТЧХ Мирославі Горон Почесну Грамоту ЛОО ТЧХУ.

Підкреслив важливість цієї події для Нового Роздолу радник міського голови Богдан Токар, який зазначив, що опіка над потребуючими, пенсіонерами й інвалідами є пріоритетною для керівництва міської ради. 


Спільно із Червоним Хрестом, на ниві соціального захисту та підтримки найбільш соціально уразливих груп населення, працюють такі громадські організації, як: Центр «Тавор», спілка інвалідів «Промінь життя», територіальний центр та ін. Незабаром долучаться й інші, зокрема, планується відкриття міського відділення «Карітасу». Активно діє у місті ветеранська організація.

Заступник голови Львівської обласної Асоціації Інвалідів Валерій Єлсуков також приєднався до всіх поздоровлень з нагоди освячення приміщення, щиросердечно привітав зі «справжнім подвигом» голову Новороздільського ТЧХУ Мирославу Горон, яка, до речі, є членом ради СІ «Промінь життя».

Сповнена відчуттям радості Мирослава Горон подякувала усім присутнім за підтримку і порозуміння, розповіла, яким чином відбувався ремонт приміщення, наголосила на тому, що неабияку допомогу в цьому їй надала одна із Львівських обласних організацій політичних партій, а також чисельні спонсори і меценати.



Окреслила Мирослава Василівна і першочергові завдання, які стоять перед Новороздільською МО ТЧХУ, зупинилася на потребі залучення до цієї доброї справи волонтерів і похвалилась першими досягненнями організації, зокрема, тим, що Новороздільська міська організація є однією з найдієвіших в області, а патронажна медсестра ТЧХУ Наталя Бережецька на обласному конкурсі серед усіх медсестер Червоного Хреста Львівщини в 2011 році виборола почесне друге місце.


Мирослава Василівна запросила всіх знедолених міста до Новороздільської міської організації Товариства Червоного Хреста у прийомні дні в понеділок та четвер з 14.00 до 18.00, а також у вівторок та середу з 9.00 до 11.00 за адресою: м. Новий Розділ, пр.Шевченка 4. Для тих, хто не може прийти самостійно, може звернутися за телефонами:  (093)880-55-71.


Свято освячення офісу пройшло у дружній і теплій атмосфері. І дуже добре, що ця подія сталася на початку року, що буде добрим стимулом до праці і пошуку нових шляхів у вдосконаленні методів роботи зі спонсорами і надання соціальних послуг потребуючим.


 Фото - Новороздільської МО ТЧХУ


 Автор тексту - Жанна ГНЕЦЬ, волонтер Червоного Хреста

 

Переглядів: 1302 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 07:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024