Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Лютий » 8 » Про здобутки Новояворівської МО ТЧХУ в 2011 р., опубліковані в міській газеті «Вісник Розділля»
17:54
Про здобутки Новояворівської МО ТЧХУ в 2011 р., опубліковані в міській газеті «Вісник Розділля»

З  ЧОГО  ПОЧИНАЄТЬСЯ  ЛЮДЯНІСТЬ ?


 Щоб отримати відповідь на запитання, яке винесено нами в заголовок, треба знайти в газеті «Вісник Розділля» (№44, 2011)  замітку голови МО ТЧХУ Мирослави ГОРОН (на знімку), яку озаглавлено «Людина починається з добра». Опублікована вона у кінці минулого року (№44, 2011), а розміщена в Інтернеті тільки тепер. Подаємо її виклад:

«Ось і пройшов ще один рік діяльності міської організації Товариства Червоного Хреста України у Новому Роздолі. Головна мета нашої організації – допомога одиноким, малозабезпеченим сім’ям, непрацюючим інвалідам. Діяльність організації забезпечується виключно за рахунок пожертв, благодійних внесків громадян, організацій, підприємств, адже наша організація неприбуткова.

У квітні місяці була надана гуманітарна допомога 18 малозабезпеченим сім’ям та одиноким, а також роздані пасхи та набори до Великодніх свят. Було відправлено гуманітарну допомогу, яку зібрали зі студентами Новороздільського коледжу, в інтернат с. Стрілки Старосамбірського р-ну, а зібрана з учнями Новороздільського професійного ліцею будівництва та побуту – в інтернаті смт. Розділ.

Раз в рік ТЧХ проводить акцію «Благодійний внесок за марку», які розповсюджуються по школах, ліцеях, садочках, лікарні. Для дорослого населення марка номіналом 5 грн., для молоді – 2 грн.

Щиро дякую всім тим, хто з розумінням віднісся до цієї акції, а саме учням і вчителям шкіл, студентам коледжу, ліцеїв, викладачам музичної та спортивних шкіл, підприємцям - за 2011 рік було зібрано 10 970 грн.

В жовтні місяці надано гуманітарна допомога Новороздільській міській лікарні – лікарняні халати, постіль, подушки, ковдри. Також 20 одиноких і малозабезпечених отримали гуманітарну допомогу.

В нашій організації є ходунки для потребуючих хворих. Кому необхідно, прошу звертатися за адресою пр. Шевченка, 4 – в приміщення організації.

Новороздільська міська організація ТЧХ бере участь у програмі подолання туберкульозу в Україні. Ціль роботи – сприяння та забезпечення позалікарняного лікування хворих на туберкульоз. В листопаді та грудні місяці хворі, які задіяні в цій програмі, отримали продуктові набори (гречка, цукор, макарони, борошно, м’ясні консерви на загальну суму 206 грн. на місяць на одного хворого).

Завершено ремонт офісу нашої організації. Дякую всім спонсорам, які допомагали у проведенні ремонту. Нехай сторицею повернуться ваші добрі діла !»

Фото - Львівської ОО ТЧХУ

Джерело: http://visrozdil.ucoz.ua/publ/arkhiv_za_2011_rik/gazeta_44_2011/ljudina_pochinaetsja_z_dobra/195-1-0-2056

 

Переглядів: 1097 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 11:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024