Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Лютий » 8 » У львівській лікарні №8 станом на 8 лютого перебувають 32 пацієнти з обмороженнями різних ступенів
18:25
У львівській лікарні №8 станом на 8 лютого перебувають 32 пацієнти з обмороженнями різних ступенів

ОБЕРЕЖНІСТЬ НА МОРОЗІ – НЕ ЗАВАДИТЬ !

 

 

За інформацією 8-ї міської комунальної клінічної лікарні, зараз тут перебуває 32 пацієнти з холодовими травмами. 

Про це інформує прес-служба ЛМР.

Львів’ян закликають лікарі, працівники Червоного Хреста, служби МНС - бути дуже обережними на морозі і тепло одягатися, щоб недопустити біди. Адже за інформацією Гідрометцентру, на найближчі дні очікується до мінус 20-28 ºС, вдень – 10-16 морозу.

Голова МОЗ Олександр Аніщенко повідомив, що станом на сьогоднішній день від переохолодження померли 112 осіб. І 3200 чоловік зі скаргами на переохолодження та обмороження в лікувальні установи Україну. На стаціонарному лікуванні перебувають 2400 осіб. Учора, 7 лютого, Міністерство надзвичайних ситуацій України повідомляло, що через різке зниження температури повітря в зафіксовано 135 випадків загибелі людей по всій країні. 

Нагадаємо, у всіх регіонах України працюють пункти обігріву, де можна випити гарячого чаю і перекусити всім нужденним. На місцях цілодобово чергують співробітники МНС та працівники соціальних служб. Про те, як Червоний Хрест організував допомогу у час аномального похолодання по всій Україні, докладніше можна прочитати на сайті НК ТЧХУ за адресою: http://redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=162

 

У Нідерландах внаслідок незвичайно холодної зими вперше за 15 років замерзли канали, повідомляє Лента.ру з посиланням на Agence France-Presse.Крім того, канали замерзли у Венеції і Парижі.

Холоди, що прийшли до Європи в другій половині січня, привели до загибелі, щонайменше 368 чоловік, більшість з яких - бездомні.

Температура повітря в деяких європейських країнах сягає 39 градусів морозу за Цельсієм. У Литві температура опустилася до 31 градуса, у Швейцарії - до 35, в Україні - до -36 градуси морозу.

Однією з найбільш постраждалих від морозу країн стала Італія. У Римі у зв'язку з холодами були скасовані заняття в школах, близько 60 тисяч домогосподарств залишилися без електрики, а в регіонах Тоскана і Умбрія очікуються сильні снігопади. У Франції холоди привели до того, що жителі країни встановили рекорд з енергоспоживання.

У ряді держав, приміром у Сербії, був оголошений надзвичайний стан. Як повідомляє Sky News, близько 11 тисяч жителів віддалених регіонів цієї країни опинилися відрізані від світу через снігопади. У Хорватії, також через сніг, було перерване сполученняз приблизно зі 100 селами.

Снігопад вплинув на роботу багатьох аеропортів, зокрема лондонського "Хітроу", де 5 лютого було скасовано 1200 рейсів.

Сніг, зазначає агенство AFP, випав навіть у деяких країнах Африки, зокрема в Алжирі і на півдні Тунісу, де снігопадів не було більше 40 років.

 

 

 

 

Джерело: http://zik.ua/ua/news/2012/02/08/332885

Переглядів: 984 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 10:39
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024