Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Лютий » 11 » Хірурги 9 годин оперували Андрійка, що постраждав на пожежі у Сколівському районі: стан – важкий
16:29
Хірурги 9 годин оперували Андрійка, що постраждав на пожежі у Сколівському районі: стан – важкий

ПЕРША  ОПЕРАЦІЯ - УСПІШНА



Бостонські медики оперували 11-річного хлопчика, який зазнав численних опіків під час пожежі на Львівщині, 9 годин.

Як стало відомо ZAXID.NET з власних джерел, було прооперовано тулуб і нижні кінцівки. Стан хлопчика залишається стабільно важким. За інформацією джерела, дитину готують до наступної операції.

Додамо, що літак, на борту якого перебував постраждалий, прибув у Бостон 9 лютого о 19.20 за місцевим часом. Дитину доставили в опікове відділення дитячого шпиталю «Shriners Hospitals» для надання медичної допомоги.

10 лютого консул Генерального консульства України в Нью-Йорку Сергій Іванчов поінформував, що дитина перебуває у стабільно важкому стані. Медики клініки почали готувати потерпілого до першої операції, яку розпочали 10 лютого о 16.20 за київським часом. Українські ж медики наголошували, що дитині треба виростити 10 тисяч сантиметрів квадратних (1 м кв ) шкіри.

Нагадаємо, що під час пожежі в селі Долинівка Сколівського району 4 лютого загинуло двоє осіб, постраждало ще четверо, з них троє – діти. Двоє дітей та їхній дідусь померли у лікарні через «значну площу, глибину ураження поверхні тіла та дихальних шляхів, незважаючи на проведене інтенсивне лікування». Вижив тільки 11-річний хлопчик, якого транспортували спецлітаком у Бостон. Переліт обійшовся у 101 тис. доларів США. Лікування американські медики обіцяють провести своїм коштом

.Фото: Лікарі

Джерело:  ZAXID.NET

Переглядів: 825 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 06:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024