Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Лютий » 13 » Спільна подяка ГУ ОЗ ЛОДА, ЛОО ПП ОЗУ, ЛОО ТЧХУ рятівникам, постраждалих на пожежі дітей зі Сколівщини
11:45
Спільна подяка ГУ ОЗ ЛОДА, ЛОО ПП ОЗУ, ЛОО ТЧХУ рятівникам, постраждалих на пожежі дітей зі Сколівщини

ДЯКУЄМО ЖЕРТВОДАВЦЯМ З ДОБРИМ СЕРЦЕМ І ПОЧУТТЯМ МИЛОСЕРДЯ !

Головне управління охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації,  Львівська обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я України та Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста висловлюють щиру вдячність всім небайдужим, хто долучився до збору коштів та порятунку родини з села Долинівка Сколівського району Львівської області, яка потерпіла під час пожежі 4 лютого 2012 року. 


На жаль, через несумісну з життям опікову травму  не вдалося врятувати дідуся і двох діточок. Щиро співчуваємо і сумуємо з рідними і близьким трагічно загиблих. 

Завдяки, небайдужим людям  шанс на життя отримав хлопчик Андрійко Ц., що також отримав під час пожежі дуже важкі опіки. Спільними зусиллями у дуже короткий час ми змогли зібрати майже 2,5 млн.грн.

До збору коштів долучилась велика кількість приватних осіб, студенти і пенсіонери, фермери і підприємці, банкіри і журналісти, потужні підприємства і власники бізнесових структур, працівники лікарень і шкіл, державних установ і силових структур, будівельні і транспортні компанії, благодійні фонди і профспілкові організації. Серед жертводавців мешканці м. Львова, міст і сіл Львівщини (їх більшість). На банківський рахунок також надійшли кошти з м. Києва, Криму і Донецька, Вінниці, Маріуполя, Херсона, Мукачево, Івано-Франківська, Хмельницька та інших міст України.

Частину цих коштів Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України витратила на оплату послуг авіакомпанії, що надала спеціалізований реанімаційний літак. Залишок зібраної  суми буде використано виключно в інтересах хворих дітей. 

Завдяки  тісній співпраці і чіткій координації дій медичних працівників, керівництва облдержадміністрації і міської ради, спеціалістів підрозділів МНС, дипломатичних представництв, служби у справах дітей, громадських організацій, керівників різних підприємств у максимально короткий термін  спеціалізованим реанімаційним літаком у супроводі американських лікарів  транспортовано важко хвору дитину до  опікового центру «Шрайнерс Госпітал» (Бостон, США), який є визнаним у світі лідером в цьому напрямку медицини.  

Ми  пишаємося нашими колегами, які самовіддано боролися за життя  цієї родини з перших після пожежі і до передачі пацієнта на борт літака на Львівському летовищі. Це фельдшери сіл Тухолька, Долинівка, Орява, водії, медсестри і лікарі Сколівської центральної районної лікарні, Львівського обласного центру медицини катастроф, ЛОДКЛ «ОХМАТДИТ», 8-ої міської клінічної лікарні м. Львова, міської дитячої клінічної лікарні м. Львова, Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. Праця медичних працівників цих установ  високо оцінена колегами з США.

Висловлюємо щиру подяку реанімаційній бригаді і екіпажу літака, який транспортував дитину до Бостона.

Вдячні всім за фінансову, технічну і моральну допомогу!

Вдячні всім, хто має добре серце, щиру душу, розуміння і співчуття до чужої біди.

Нехай Господь винагородить Вас і Ваших близьких за щиру допомогу

 

Прес-служба Львівської ОО ТЧХ України



Переглядів: 875 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 08:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024