Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Лютий » 15 » Стан Андрійка із Сколівщини, що лікується від опіків у Бостоні, важкий, але стабільний
19:46
Стан Андрійка із Сколівщини, що лікується від опіків у Бостоні, важкий, але стабільний


ВАЖКЕ   ОДУЖУВАННЯ  ЗА  КОРДОНОМ

Хлопчик, який минулого тижня постраждав у пожежі, що трапилася у с. Долинівка Сколівського району, в Бостоні вже переніс дві операції. Його стан хоч і важкий, але стабільний. Старання Червоного Хреста і громади Львівщини виявилися не даремними. 

Про це поінформував начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб, повідомила прес-служба ЛМР.

«Минулого четверга літак з хлопчиком на борту відлетів до Бостона, вже в п’ятницю його прооперували. Операція тривала понад 6 годин. Пацієнтові повністю видалено всю площу враженої шкіри, уражені поверхні закриті тимчасовою штучною шкірою. Стан хворого важкий, але без погіршення, стабільний. Проводиться вся необхідна інтенсивна терапія, лабораторні дослідження, які дають надію на позитивне завершення цієї хвороби. Ми щодня контактуємо з лікарями із Бостона. Поки отримуємо позитивну інформацію», – зазначив начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

Нагадаємо, 4 лютого сталася пожежа у селі Долинівка Сколівського району, у якій загинули двоє осіб – мати і бабуся постраждалих дітей. Ще троє дітей та дідусь з важкими опіками були госпіталізовані. Втім, через сильні ураження дідусь та двоє дітей померли. Хлопчика Андрійка 11 років вдалося транспортувати до Бостона в клініку, яка повністю взяла на себе витрати його лікування.

«Наша задача була оплатити лише переліт. Все, що стосується лікування, фінансує клініка Бостона. Її лікарі у співпраці з благодійними фондами з усього світу лікують безкоштовно таких важких пацієнтів», – додав начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

Червоний Хрест Львівщини і надалі триматиме історію хвороби і лікування Андрійка у своєму полі зору. Зібрані на його лікування кошти, зараз у резервому фонді ЛОО ТЧХУ, але при потребі вони будуть скеровані на фінансування остаточного одужання постраждалого  підлітка.

Джерело: http://zik.ua/ua/news/2012/02/15/334249

Переглядів: 748 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 08:47
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024