Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Лютий » 18 » Сьогодні, 18 лютого, у Львові відбудеться бал-маскарад, де збиратимуть кошти для Дем’янка Брами
06:50
Сьогодні, 18 лютого, у Львові відбудеться бал-маскарад, де збиратимуть кошти для Дем’янка Брами

НОВЕ – ДОБРЕ  ЗАБУТЕ  СТАРЕ



У Львові з суботи на неділю, 18 лютого, відбудеться благодійний бал-маскарад в НАУД театрі ім. М. Заньковецької (вул. Лесі Українки, 1). Усі кошти, які надійдуть від продажу квитків на захід, будуть спрямовані на лікування маленького - хлопчика Дем’янка Брами. 

Про це ЗІКу повідомила прес-служба ЛМР.

Хлопчику необхідна вже третя операція на серці за кордоном.

«Пропонуємо повернення традиції: проведення класичних балів в найбільших театрах міста. Традиційним балам є вже майже 200 років, але і зараз вони не втрачають своєї популярності. Вартість запрошення: 175 грн перших 300 осіб, усі наступні по 250 грн – цей внесок є благодійним для порятунку життя Дем’янка Брами», – розповів організатор балу Роман Грибовський.

Усіх, хто долучиться до свята чекають: розпорядники та ведучі балу актори Юрій Хвостенко та Микола Береза, танцювальна програма під музику Оркестру НАУД театру ім. М. Заньковецької, шоу-програма у виконанні  гурту «Рокаш», солістки театру ЛНАТОБ ім. М. Крушельницької Олени Вакуленко, арії у виконанні Любові Таран та романси у виконанні Ангеліни Буковської, акустичний гурт «WilloW», показові танцювальні виступи та майстер класи Клубу спортивного бального танцю «Рондо» під керівництвом Олександри Лаптєвої, майстер-клас з бальних танців від танцювальної школи «Dancing City» та спортивно-бального клубу «Стиль», сценічні постановки театру «Арт-Рай», а також аукціон, лотерея, ігри, конкурси, розваги та частунки: шоколадні фонтани та вишукана кава із королівським тортом.

Dress-code: для дам – вечірня сукня повної довжини, для кавалерів – фрак, смокінг, парадна військова форма, можливий темний костюм або карнавальні костюми.

Прибуття гостей з 21:30 год., початок програми о 22:00 год., закінчення балу: 03:00 год.

Місце проведення: НАУД театр ім. М. Заньковецької (Львів, вул. Лесі Українки, 1).

Організатори: «Асоціація Балів Львівщини», Рада Студентів УКУ та благодійний фонд: «Ти не один», пам’яті П. Корчинського.

Співорганізатори: «Інститут Громадського Лідерства», «Студентська Рада Львова», «Студентське братство Львівщини». 


Оригінал новини на сайті Львівської міської ради

Джерело: http://zik.ua/ua/news/2012/02/15/334158

Переглядів: 756 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 06:20
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024