Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Лютий » 21 » Чи насправді над псевдолікарем А. Слюсарчуком нависла загроза знищення, тому що він забагато знає ?
12:44
Чи насправді над псевдолікарем А. Слюсарчуком нависла загроза знищення, тому що він забагато знає ?

ЗАГРОЗИ  УЯВНІ  І  РЕАЛЬНІ

Цікавість публіки до сенсації з псевдолікарем А. Слюсарчуком поволі згасає. Тож щоб підтримати її на належному рівні, журналісти вигадали небилицю - нібито його у психлікарні хочуть вбити. В останньому з випусків новин газети "Експрес" читаємо наступне: "Львівські правоохоронці разом із  медиками хочуть позбутися псевдопрофесора Слюсарчука.

Про це LB.ua стало відомо з власного джерела в системі охорони здоров'я.

Зараз Андрій Слюсарчук знаходиться у Львівській обласній психіатричній лікарні на повторній психіатричній експертизі. За словами джерела, Слюсарчук провів набагато більше операцій у львівських медзакладах, ніж сьогодні відомо громадськості. І набагато більше людей загинуло під його скальпелем ...

Львівські медики, а також правоохоронці, що покривали Слюсарчука, розглядають варіант фізичного усунення «доктора Пі». Джерело висловив припущення, що це буде зроблено в лікарні руками іншого підекспертного, хворого параноїдальною шизофренією.

Втім, джерело припускає, що ідея усунути Слюсарчука зародилася не у Львові, а у вищих ешелонах влади - серед народних депутатів, які пов'язані зі Слюсарчуком іншими злочинами і бояться його відвертості".

Це точка зору журналістів  київської LB.ua та львівської газети «Експрес» на кримінальну справу А. Слюсарчука. На наш погляд, вона не має під собою логічного підгрунття. Запитаймо себе: навіщо йти на тяжкий злочин, коли досить звичайного висновку експертної комісії психлікарні про неосудність затриманого?  

З юридичної точки зору це значить тільки одне: всі свідчення, які би не давав Андрій Слюсарчук – вигадка хворого розуму. Суд, як відомо, до уваги бере достовірні факти, а не фантазії душевно хворих  людей. Таким чином, припущення журналістів про те, що життю псевдолікаря щось загрожує, є, мабуть, лише піаром, а не реальним фактом.

Джерело: http://www.expres.ua/news/2012/02/21/60780

Переглядів: 731 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 05:55
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024