Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Лютий » 24 » Медики Львівщини виступили з пропозицією побудувати новий тубдиспансер
14:31
Медики Львівщини виступили з пропозицією побудувати новий тубдиспансер

НОВИЙ   ДИСПАНСЕР


23 лютого у Львівській обласній раді відбулися слухання про стан функціонування комунальних закладів обласної ради у сфері охорони здоров’я. Депутати заслухали звіти керівників лікарень та госпіталю. Медики запропонували збудувати у Львові новий протитуберкульозний диспансер.


Про це ЗІК повідомили у відділі інформації та зв’язків з громадськістю ЛОР.

Під час слухань головний лікар Медичного об’єднання «Фтизіопульмонологія» Роман Квасній висловив пропозицію збудувати у Львові новий протитуберкульозний диспансер та обґрунтував потребу у його необхідності. Як зазначив Роман Квасній, функціонування такого закладу допоможе ефективніше проводити лікування осіб, хворих на туберкульоз, а також дозволить заощадити кошти. Щороку з обласного бюджету виділяються немалі кошти на капітальні ремонти, але це не вирішує проблему. На його думку, буде ефективніше вкласти один раз кошти у будівництво нової споруди, яка справді потрібна.

Думку про функціонування нового протитуберкульозного диспансеру підтримали й інші керівники закладів такого типу. Адже всі знають про проблеми ремонту старих приміщень, перекриття дахів, відсутності пралень та переповнених палатами осіб, хворих на туберкульоз.

Загалом робоча група заслухала керівників таких комунальних закладів: Львівської обласної державної клінічної психіатричної лікарні, Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи, Львівської обласної лікарні позалегеневого туберкульозу, Львівської обласної лікарні відновного лікування, Львівської обласної клінічної лікарні, Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, Медичного об’єднання «Фтизіопульмонологія», Тулиголівської протитуберкульозної лікарні Городоцького району Львівської області, Психіатричної лікарні Миколаївського району та Львівської обласної лікарні відновного лікування № 3.

Джерело: http://zik.ua/ua/news/2012/02/24/335797

Переглядів: 1345 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 09:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024