Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Лютий » 28 » Офіційні повідомлення: сьогодні, 28 лютого, відбулося засідання Президії Правління Львівської ОО ТЧХ України
18:49
Офіційні повідомлення: сьогодні, 28 лютого, відбулося засідання Президії Правління Львівської ОО ТЧХ України


ЩОБ  ТРАГЕДІЙ   СТАВАЛО  МЕНШЕ


Статут Червоного Хреста вимагає, щоб раз на квартал проводилися засідання Президії Правління її підвідомчих організацій. Тож виконуючи цю статутну вимогу, 28 лютого у Львівській ОО ТЧХ України відбувся такий захід. На відміну від попередніх, він мав свою домінанту – трагедію на пожежі у Сколівському районі, де постраждали і діти, і дорослі. На початку лютого вся громада Львівщини і сусідніх областей збирала кошти на оплату літака до Бостона, де зараз лікується єдиний, що вижив і долетів у опіковий Центр за океан, хлопчик Андрійко.




На банківському рахунку Червоного Хреста Львівщини залишилися півтора мільйона гривень пожертв. Щоб знайти цим коштам правильне і справедливе застосування, рішенням Президії Правління ЛОО ТЧХ від 28 лютого, утворено громадську комісію з представників громадськості, жертводавців, медичних працівників, соціальних служб для дітей, працівників ЗМІ.


На засіданні розглянуто підсумки роботи у 2011 р., намічено і затверджено річний план діяльності на поточний рік. З доповіддю про це виступив голова ЛОО ТЧХУ Валентин Мойсеєнко. Фрагменти доповіді - у наступному випуску Новин.



Провідний спеціаліст ЛОО ТЧХУ Алла Саченко доповіла про завдання, які треба вирішувати всім червонохрестівцям області під час проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста, який триватиме з 2 квітня по 2 травня п.р.




Начальник гуманітарного відділу НК ТЧХ України Наталія Георгіївна Каріна у своєму виступі наголосили, що в цьому році треба більше уваги приділяти навчанню громадян наданню першої домедичної допомоги, а також необхідно взяти активну участь у профілактичних заходах по боротьбі з туберкульозом.




Присутні, а це голови РО/МО ТЧХ Львівської області, працівники патронажних медичних служб милосердя, гості із соціальних служб міста і області, уважно вислухали виступи: О.І. Харчука  - заступника  начальника ГУ НС,  М.Д. Борисевича - заступника головного лікаря ЛШМД, Б.М. Біляк - заступника начальника ГУ освіти та науки ЛОДА та ін.



Учасники засідання прийняли відповідні рішення з кожного питання, яке розглядалося, і хочеться вірити, що в цьому році трагедій, подібних до Сколівської, значно поменшає.

 

Фото - автора

 Ірина Апостолюк,

 голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова.

Переглядів: 747 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 04:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024