Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Лютий » 29 » У Львові зберуться провідні ювеліри України: прекрасна нагода для Червоного Хреста зібрати пожертви !
22:32
У Львові зберуться провідні ювеліри України: прекрасна нагода для Червоного Хреста зібрати пожертви !

„ЮВЕЛІРНА  ВЕСНА  У  ЛЬВОВІ”  І…МИЛОСЕРДЯ



 Напередодні жіночого свята - Дня 8 Березня – у Львові

 зберуться на виставку провідні виробники ювелірних виробів

 зі всієї України. Цьогорічна виставка - ярмарок

 «ЕлітЕКСПО-2012” гостинно прийматиме понад 100

 експонентів із 13 областей України, АР Криму та гостей з

 Росії.






Як повідомили ЗІКу у ПрАТ «Гал-ЕКСПО», 1-4 березня Львівський Палац мистецтв прийматиме VІ спеціалізовану ювелірну виставку-ярмарок "ЕлітЕКСПО-2012”.

Шостий рік поспіль ПрАТ «Гал-ЕКСПО» за підтримки Асоціації ювелірів України збирає у самому „серці” Львова провідних виробників ювелірних виробів зі всієї України. Саме останні вихідні у Львові напередодні жіночого свята - Дня 8 Березня перетворюються на справжню Золоту лихоманку.

Партнерами виставки є Ювелірна компанія „Золотий Вік”, одна з найкрупніших виробничих компаній України та ДП „Вінницький завод „Кристал”, одне з найбільших підприємств у світі з переробки ювелірних алмазів у діаманти. Обидва підприємства добре відомі серед спеціалістів та споживачів не лише в Україні, а й за кордоном.

Як і в минулому році, виставка буде розміщена на трьох поверхах Львівського Палацу мистецтв і займе понад 2500 квадратних метрів. Нові колекції на виставці представлять: Львівський державний ювелірний завод, Ювелірне підприємство „Мальва” (м. Вінниця), „Білоцерківський ювелірний завод”, Ювелірний дім „Ажур” (м. Вінниця), Дніпропетровську ювелірну фабрику „Едем”, Ювелірний дім „Кімберлі” (м. Вінниця), Ювелірний дім „Бігсан” (м. Біла Церква), Ювелірний дім „Іріс” (м. Київ) та багато інших.

Кожного року постійні учасники виставки приємно дивують своїх справжніх поціновувачів новими витворами ювелірного мистецтва. Та цей рік для виставки особливий, адже майже половина її учасників - це новачки, що вперше запрошені сюди „ЕлітЕКСПО”.

„Ювелірна весна у Львові” відкриє багато нових імен, серед яких: Студія ювелірного дизайну HARARUK (м. Київ), основною метою якої є зберегти та передати прекрасне завдяки креативним ідеям та найсучаснішим технологіям; Виробнича компанія „Камея” (м. Черкаси) – відзначена премією „Кращий продукт року 2008” за великий асортимент та бездоганну якість; ТМ „IVEL” – відомий міжнародний бренд, який існує більше 15 років у ювелірній галузі, Ювелірний дім „Устименко” (м. Біла Церква) – одне з крупних підприємств, яке спеціалізується на виготовленні вишуканих прикрас з срібла із золотими вставками, ЮК ELILA (м. Вінниця) – компанія з 10-річним досвідом та творчим підходом до всіх своїх прикрас.

На виставці буде широко представлена експозиція бурштину з м. Рівного такими компаніями, як: „ART-amber”, „Ріше Бурштин”, ПП Білецький та „Бурштинова Хата”.

Можна впевнено сказати, що „Ювелірна Весна у Львові” принесе оновлення експозиції „ЕлітЕКСПО-2012”. Загальне прагнення до новизни доповнить експозиція елітної біжутерії та сувенірів, мистецьких авторських робіт, годинників, виробів релігійної тематики, срібного посуду, діамантів та самоцвітів, банківських металів та обладнання для ювелірної галузі. 

Вже традиційно на стенді Державного гемологічного центру України кожен бажаючий відвідувач зможе перевірити на справжність свої коштовні камінчики та ювелірні прикраси.

Крім того, для шанувальників витонченого інтер'єрного мистецтва one-of-a-kind, Арт-проект "Ляльковий світ" представить міні-експозицію Авторських колекційних ляльок з різних міст України. Головною героїнею експозиції буде "Голубка" від відомої в Україні  лялькарки Юлії Герасимато.

Червоний Хрест також візьме участь у виставці. Але не як учасник, а як сторона, що  збирає копійки у скриньку для пожертв, щоб дати кусень хліба знедоленим, яким ювелірні прикраси, виставлені тут для загального ознайомлення, лише сняться. На відміну від попередніх років, тепер сюди навіть не потрібно йти з опломбованою скарбничкою. Досить невеликої рекламної листівки або просто візитної карточки  з логіном Української Біржі Благодійності: https://ubb.org.ua/ru/project/53/

Програма, під яку Львівська ОО ТЧХ збирає кошти, називається: «Самотність, як вирок». Тільки людина з кам»яним серцем не здригнеться, щоб не пожертвувати бідним яку дещицю свого статку. Докладніше про УББ можна довідатися з інтерв»ю Павла Новікова, її директора, яке він днями дав нашому сайту і опублікованому на сторінці: http://lviv-redcross.at.ua/blog/2012-02-22-413

Тож на виставці буде можливість полюбуватися не тільки  грою переливів світла у шліфованих гранях алмазів, придбати прикрасу з самоцвітами, що сподобалася, а також проявити шляхетність душі і підтримати милостинею знедолених.

  Джерело: http://zik.ua/ua/news/2012/02/27/336163

Переглядів: 2055 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 06:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024