Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Березень » 2 » Преса Львівщини про Червоний Хрест
13:35
Преса Львівщини про Червоний Хрест

ПРИЄМНА  НЕСПОДІВАНКА



 Сьогодні, 2 березня, газета «МедіаСтар» у своєму №6 (26)  опублікувала  статтю «Громадські діячі Львівщини: хто  вони?» У ній  повідомляється, що днями у Львові відзначили  найпомітніших громадських діячів області. Номінатів  визначали у трьох категоріях, а  громадські організації  потрапили у категорію „Милосердя”. 

 







Організаторами заходу виступили Український фонд „Громадська думка” та Всеукраїнське суспільно-політичне інформагентство „Медіастар”. Найуспішніших громадських діячів визначали у трьох категоріях за критеріями „найактивніший”, „найвідоміший” та „найініціативніший”. Кожній особистості організатори присвоїли звання, яке характеризує діяльність та стиль життя певного громадського діяча. 

Так, у категорію найактивніших потрапили: Роман Грицевич – обличчя культурно-мистецького іміджу Львова, Мирослав Откович – провідник українського духовного мистецтва, Зеновій Бермес – захисник малого та середнього бізнесу, Андрій Мисик – найхаризматичніший громадський діяч, Остап Стахів – популяризатор української культури у світі. Найвідомішими громадськими діячами стали: Іван Вакарчук – лідер громадської думки, Борис Возницький – хранитель культурних надбань, Юрій Винничук – великий обсерватор, Володимир В’ятрович – у галузі відновлення історичної справедливості. Когорту найініціативніших громадських діячів заповнили Анатолій Забарило – у галузі охорони навколишнього середовища, Андрій Іонов – найкреативніший громадський діяч, Юрій Ситник - у галузі створення громадського самоврядування, Богдан Чепурко – дослідник української душі, Василь Абаімов – у галузі реформи місцевого самоврядування. 



У категорії „Милосердя” такі громадські організації: „Карітас”, Реабілітаційний центр „Джерело”, мго „Сокіл”,  „Червоний Хрест”, Мальтійська служба допомоги.

Зоряна Павлишин, головний редактор інформагентства „МедіаСтар”:

-          Відзначення громадських діячів Львівщини – це своєрідна промоція діяльності тих чи інших представників громадського сектору та громадських організацій. Подія покликана вплинути на впізнаваність особистостей, які чимало досягли та зробили успішні кроки, що допомогли громаді. Громадський діяч – це високе звання та визнання суспільної значущості. Ми відзначаємо громадських діячів не випадково, роботу громадських діячів та організацій ми можемо побачити щоденно. Це ті люди, які працюють на благо суспільства та конкретний результат. Громадські діячі однозначно потрібні суспільству, адже дуже часто саме вони можуть підказати чи вказати владі на вирішення кричущих проблем, яких, на жаль, не бракує в українському суспільстві.

Володимир Подгорнов, президент Українського фонду „Громадська думка”:

Сьогодні, згідно з даними різноманітних соціологічних досліджень, як всеукраїнських, так і місцевих, авторитет громадських діячів та організацій як інституту формування демократичного суспільства у 4-5 разів більший, ніж політичних партій. Напередодні відзначення номінантів ми проводили дослідження громадської думки, яке мало на меті з’ясувати суспільний попит на ту, чи іншу громадську організацію, чи громадського діяча. Найбільш згадувані та популярні діячі нагороджуються у трьох категоріях, відповідно до роду діяльності та висунення і втілення тих, чи інших громадських ініціатив. Також присутня окрема категорія „Милосердя”, куди потрапили громадські організації . Серед них і Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України, про що свідчить Грамота, розміщена вище.


Докладніша інформація на сайті: http://www.mediastar.net.ua/24705-gazeta-mediastar-06-2012.html 

Прес - служба Львівської ОО ТЧХ України

 

Переглядів: 937 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 07:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024