Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Березень » 3 » Вісті з Бостона: «Стан Андрійка у лікарні стабілізувався,» – Володимир Зуб
14:14
Вісті з Бостона: «Стан Андрійка у лікарні стабілізувався,» – Володимир Зуб

НАРОДЖЕНИЙ  «У СОРОЧЦІ»




Стан хлопчика, який на початку лютого постраждав у пожежі, що трапилася у с. Долинівка Сколівського району, і зараз перебуває на лікуванні в Бостоні, стабілізувався. Про це повідомив під час спілкування з журналістами начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

«Ми практично щоденно маємо зв'язок з Бостонською клінікою, говоримо з лікарями, які безпосередньо його лікують. Процес лікування є доволі важкий. Стан пацієнта за весь цей період був вкрай важким, навіть було два епізоди дуже критичних для пацієнта. Але три останніх дні дають нам надію. Стан пацієнта стабілізувався. Нема тих критичних моментів, які ставили під сумнів позитивний ефект від лікування. Стабілізовані всі життєво важливі показники. Учора було проведено оперативне втручання на тих ділянках, де була пересаджена штучна шкіра. Вирощений вже значний клапоть шкіри природної, тобто зі шкіри самого пацієнта, але умов для пересадки поки що нема. Єдине, що на сьогодні стан дещо ліпший, ніж він був тиждень тому», – сказав начальник міського управління охорони здоров'я  Володимир Зуб.

Українські медики наголошували, що дитині треба виростити 10 тисяч сантиметрів квадратних (1 м кв ) шкіри.

Нагадаємо, що під час пожежі в селі Долинівка Сколівського району 4 лютого загинуло двоє осіб – мати і бабуся постраждалих дітей, постраждало ще четверо, з них троє – діти. Двоє дітей та їхній дідусь померли у лікарні через «значну площу, глибину ураження поверхні тіла та дихальних шляхів, незважаючи на проведене інтенсивне лікування». Вижив тільки 11-річний хлопчик Андрійко, якого транспортували спецлітаком у Бостон. Переліт обійшовся у 101 тис. доларів США. Кошти на нього збирали всією громадою і акумулювали їх на банківському рахунку Товариства Червоного Хреста Львівщини. Лікування американські медики проводять своїм коштом.

Фото - В.Гурмака

Джерело: http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?stan_hlopchika_u_bostoni_stabilizuvavsya__volodimir_zub&objectId=1249298

Хронологія поступлень пожертв на р/р ЛОО ТЧХУ для постраждалих дітей зі Сколівщини - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2012-02-15-395

 

Переглядів: 958 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 01:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024