Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Березень » 15 » У Львові 14 березня обрали «Міс Львова-2012», яка має одночасно і титул «Міс «Добре Серце»
14:27
У Львові 14 березня обрали «Міс Львова-2012», яка має одночасно і титул «Міс «Добре Серце»

КРАСА   І  ДОБРОТА – РІДНІ  СЕСТРИ




 Корону переможниці конкурсу «Міс Львів-2012»

 присудили учасниці № 3 - Богдані Примак (на знімку).

 Саме вона представлятиме Львів

 на конкурсі «Міс Україна-2012», що відбудеться невдовзі.

 Через два тижні дівчина відїзджає до Києва. Від усієї

 душі бажаємо їй на столичному подіумі - переконливої

 перемоги!





Першою віце-міс конкурсне журі обрало Христину Яворську, другою віце-міс – Галина Кавка. Міс «Добре серце» стала переможниця основного конкурсу - Богдана Примак.

Обираючи найвродливішу дівчину Львова, організатори враховують не тільки зовнішні дані, але й соціальну свідомість, проявити яку дівчата змогли, організувавши невеличкий соціальний проект.

Богдана Примак - 26 років. У вільний від роботи час займається боулінгом й постійно бере участь в турнірах. Тому вона провела в торгово-розважальному комплексі King Cross Leopolis майстер–клас для дітей із школи – інтернату №9 (смт. Винники), де навчаються діти з легкими та затухаючими формами туберкульозу. Переможець майстер-класу матиме можливість відвідати професійний турнір із боулінгу.

Міс глядацьких симпатій стала учасниця № 11 - Вікторія Прокіпчук.




Оперна сцена була перетворена на міні-футбольне поле, адже увесь конкурс відбувався під гаслом «Євро 2012». Тому і останні репетиції дівчат були на новому футбольному полі. На перший вихід львівських красунь - супроводжували спортсмени із спортивної школи «Карпат».

Конкурсантки провели декілька виходів, зокрема – вихід у купальниках та вихід у вечірніх сукнях. Окрім того, серед дівчат провели інтелектуальний конкурс. 

Зі сцени глядачів та конкурсанток вітали українські зірки: група НеАнгели, Кіше, Маша Собко, Аріна Домскі, Ляна Новак, група Мірамі та Олександр Божик.

«Міс Львів» – це єдиний на сьогодні ліцензований конкурс краси в нашому місті, його історія сягає вже близько 18-ти років, повідомляють організатори. 

Нагадаємо, минулого року перемогла на цьому конкурсі студентка географічного факультету Львівського кооперативного коледжу економіки і права вісімнадцятирічна львівська модель Олена Язовецька, що впродовж року представляла Львів на всеукраїнських і міжнародних конкурсах краси у Києві, Женеві, Баку та Анталії.

Фото - ZAXID.NET

Джерело:  http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?u_lvovi_obrali_mis_lvova2012&objectId=1250164

 

Переглядів: 1992 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 17.04.2024, 00:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024