Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Березень » 16 » У первинних осередках ТЧХ Личаківського району м. Львова: Шевченкіана у психоневрологічному диспансері
20:49
У первинних осередках ТЧХ Личаківського району м. Львова: Шевченкіана у психоневрологічному диспансері

…КРІЗЬ  СТОЛІТТЯ



Сьогодні, 16 березня, з нагоди 198-річчя Т.Г. Шевченка  у Львівському обласному клінічному психоневрологічному диспансері відбулася літературно - музична композиція «Ми чуємо Тебе, Тарасе, крізь століття».



У виконанні самодіяльних співаків прозвучали вірші Великого Кобзаря, а також пісні, написані композиторами на його слова. Слухачів, а це були, переважно, члени первинного осередку ТЧХ психоневрологічного диспансеру, та їх керівника – Оксану Нецкар, зворушили  пісні «Реве та стогне Дніпр широкий…», «Зацвіла в долині Червона Калина», «По діброві вітер віє», «Думи мої», «Заповіт» та ін.



Режисер і постановник композиції, Олеся Сайко – керівник творчого колективу комунального закладу Львівської обласної психіатричної лікарні.



В кінці концерту на імпровізовану сцену вийшов головний лікар Львівського обласного клінічного психоневрологічного диспансеру Володимир Яєчник, і від імені всього колективу і від себе особисто подякував самодіяльним артистам, за їх талант, чарівність і любов до України, Великого Кобзаря та до мистецтва. 



Спонсорами свята виступили: інформаційним – Личаківська РО ТЧХ м. Львова, матеріальним – завод «Львівська пивоварня» (директор – Роман Головня). Перший – подбав про фоторепортаж і розмістив його на своїй веб – сторінці в Інтернеті, другий – надав можливість продегустувати  новинки своєї продукції – хлібний квас живого бродіння «Квас Тарас» та освіжаючий чай «ТопТеа» без консервантів зі смаком м»яти.  



Любов, милосердя і щедрість душі проявила Оксана Курій, доглядальниця, скерована у Червоний Хрест на громадські роботи Львівським міським центром зайнятості. Доглядаючи самотніх людей похилого віку, вона виявила ініціативу і вступила в успішні переговори з Вікторією Матвіюк, фахівцем із зв»язків з громадськістю пивоварні, щоб завод у прийнятних для себе межах проспонсорував це свято.

 


Учасники урочистостей мали змогу оглянути також малюнки і ляльки-мотанки, які до знаменної дати підготували лікарі, і їх пацієнти, котрі тут знаходяться на релаксації, шукають  душевний спокій і рівновагу.

 

 Фото – автора І.Апостолюк

 Ірина Апостолюк,                                                                                                                                                                                                        голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

 

Переглядів: 1033 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 00:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024