Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Березень » 20 » З медичних сайтів: Червоний Хрест створив музей, в якому можна виміряти тиск і отримати ліки
12:18
З медичних сайтів: Червоний Хрест створив музей, в якому можна виміряти тиск і отримати ліки

Н Е З В И Ч А Й Н И Й     М У З Е Й



У культурно-дозвільному центрі селища Туриніно відкрилася пересувна виставка Червоного Хреста, яку створила Людмила Харченко. Усілякі різнокольорові наклейки, поштові марки, календарі та брошки-липучки, картинки та малюнки, що пропагують здоровий спосіб життя, відмову від куріння, бій наркоманії, боротьбу з алкоголем, - всі експонати сприяють вихованню моральності в особистості. 

Людмила Харченко, керівник служби милосердя обласного відділення Червоного Хреста, має багатий досвід пересувних виставок, проводить їх у школах. Сама організація існує 130 років, тому документи тут старовинні і дуже цінні.  

Червоний Хрест надає соціальні та медичні послуги потребуючим та престарелим. Як повідомляє газета 'Звістка', в культурному центрі працює кабінет медрпрацівника, де кожен бажаючий може отримати ліки, виміряти тиск. Допомога надається безплатно.




Довідка  : Хабар (Звістки, Звістка) - республіканська суспільно-політична газета хакаською мовою, що видається в Хакасії. Газета висвітлює суспільно-політичні події, що відбуваються в республіці, а також публікує матеріали по історії й культурі хакасів. Засновниками газети є уряд і Верховна Рада Хакасії.

Газета виходить у м. Абакан 2 рази на тиждень на 8-12 смугах. Тираж - 3,1 тисяч екземплярів (в 1970-і роки - 6 тисяч). 2 рази на місяць виходить російськомовний додаток "Країна Хабар".


Газета виходить  з 1 червня 1927 року. Спочатку називалася "Хызыл аал" (Червоне село) і до 1930 року була вкладишем до російськомовної мінусинської газеті "Влада праці". З 1959 називався "Ленін чолы" (Ленінський шлях), з 1991 - "Хакас чирі" (Хакаська земля). Сучасна назва - з 2008 року. В 1977 році нагороджена орденом "Знак Пошани".




Днями, як повідомили газета "Звістка" і місцеве радіо, команда Абаканского Червоного Хреста зайняла перше місце у зональних змаганнях Сибіру і Далекого Сходу. 20 команд змагалися у наданні першої допомоги при дорожньо-транспортних катастрофах, серцевому нападі і задусі. Команда Абакана показала кращий час і глибшу теоретичну підготовку, то й отримала право брати участь в міжнародних змаганнях у Словенії. Ми від усієї душі бажаємо нашим колегам, сибірякам - червонохрестівцям, на цих змаганнях  - такої ж переконливої перемоги !

 

Джерело: http://doctor.wpoonline.com/article.php?sid=15206

Переглядів: 1040 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 12:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024