Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Квітень » 2 » Краса – сестра милосердя: «Міс Україна-2012» стала харків»янка Каріна Жиронкіна
09:26
Краса – сестра милосердя: «Міс Україна-2012» стала харків»янка Каріна Жиронкіна

ЛЬВІВ»ЯНКА   У  ЧИСЛІ  ПЕРЕМОЖЦІВ



31 березня у Києві відбулася грандіозна подія - церемонія визначення найвродливішої дівчини України, національний конкурс краси "Міс Україна-2012". Вперше за 22 роки захід проходив у Національній опері України.

Львів на національному конкурсі краси представляли одразу дві найвродливіші дівчини міста Лева, - Богдана Примак – нещодавно обрана перша красуня Львова та «Міс Добре серце», а також  Наталія Дунич – відома львівська топ-модель, «Міс Львівщина».

«Ми зворушені такою увагою з боку національного комітету краси, адже, цьогоріч уперше, Львів представлятимуть одразу дві учасниці, і обидві представляють конкурс краси «Міс Львів». Це велика честь для нас, і водночас велика відповідальність перед громадою міста. Віримо, що дівчата не лишень гідно представлять Львів» - поділилася думками директор конкурсу «Міс Львів» Валерія Никифорець перед початком конкурсу у Києві.

Цьогоріч за корону першої красуні України боролися 27 дівчат, а переможниця вже 20 липня представлятиме нашу державу на конкурсі «Міс Світу», який відбуватиметься в китайській провінції Внутрішня Монголія у місті Ордос. Ця честь випала 21-річній брюнетці Каріні Жиронкіній з Харкова.

Першою віце - міс стала Ольга Рубанова з Одеси, 2-ю віце - міс - Маргарита Іващенко з Севастополя і 3-ю віце-міс - Наталія Дунич зі Львова. Богдані Примак - нічого не дісталося. Але їй засмучуватися ніколи. Будучи "Міс Львів" і "Міс Добре серце", Богдана має багато справ. В їх числі, візит у Винниківську школу до дітей, які доліковують ТБК і бажають взяти участь у майстер-класі з боулінгу, де вона - визнаний лідер і чемпіон.

Наталії Дунич також немає причин для розчарування. Вона, як повідомляє телеканал ZIK, поїхала на цей конкурс вдруге, два роки тому дівчина увійшла в шістку найгарніших, а цьогоріч уже в трійку. 

Наталія Дунич отримала звання найгарнішої дівчини Львова ще у 2010 році.

Оцінювали усі принади юнок на конкурсі «Міс Україна 2012». Ален Делон, Віталій Кличко та топ-модель з Ізраїлю.

«Звичайно, я дуже задоволена своєю перемогою. Я перша дівчина, що представила Львів на конкурсі міс Україна і зайняла таке гідне місце – це для мене значить багато. У мене багато пропозицій, маю намір їхати за кордон в Данію на роботу»,– повідомила схвильована Наталя Дунич.

Джерело: 

ZAXID.NET

Переглядів: 1100 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 02:21
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024